Nem bunkóság ilyen helyen sétáltatni?
Az a baj, hogy teljesen elborul az agyuk, mindegy hogy a járdán vagy az úttest közepén megyek! Meglátják, megérzik a kutyám, nekirontanak a kerítéseknek, és mint aki megveszett, ugatnak ahogy a csövön kifér...
Pedig olyan szívesen mennék csak úgy az utcákon, mert ott a szag is sokkal több mint egy 10x5 méteres futtatóban... Fákat, leveleket, mindenfélét szagol az enyém, tartalmasabb az odaút mint a futtató vagy a tér:) Ezért kérdezem, hogy a mi biztonságunkért (meg az ottlakók nyugalmáért) mondjunk inkább le a céltalan sétálgatásról?
Szerintem valahol a gazdák is hibásak, ha a kutyájuk ilyen kis semmiségért is rohan a kerítéshez és ugat mint egy őrült. Aztán persze ha elindul a folyamat akkor már nincs visszaút, ha az egyik kutya elkezdi szalad a többi is - mint amikor a postás jön.
Szerintem nem bunkóság amit csinálsz, hiszen csak elhaladtok, nem állsz meg direkt a kapuk előtt hergelni a kutyákat. Most mégis mit tudnál csinálni? ...
De mivel valóban elég kínos helyzet talán át lehetne addig menni a másik oldalra (ha ott jobb a helyzet), vagy mivel azt írtad görcs :) esetleg addig felvehetnéd, amíg ki nem értek valami nyugodtabb helyre. Tudom az úgy nem rendes sétáltatás, de hátha akkor nem ugatnának úgy a kutyák, ha nem látnák a tiedet.
Nálunk is volt ilyen rész, én a németjuhászomat nem tudtam kézbe venni, minden egyes alkalommal égett az arcom, hogy zeng tőlünk az egész térség. Nem nagyon volt mit tenni, próbáltam nagyon csendben és gyorsan elhaladni a kritikus területeken. Ha beszóltak volna biztos kiselőadást tartok arról, hogy neveljék meg a "megvadult, szocializálatlan dögeiket" (bár ez valahol természetes is, hogy így ugatnak). :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!