Nem bunkóság ilyen helyen sétáltatni?
Szent Isten, mik vannak! Én vidéki vagyok, tehát itt aztán a legtöbb ember tényleg nem érti miért fontos a sétáltatás és a nevelés. A legtöbben rávágnak a kutyára egy bottal ha rossz és ordítoznak vele, csoda ha valamelyik kutya nincs láncon minden percben.
Le vagyok döbbenve, hogy ennyien írtak a fenyegetésről! Azon a válaszon pedig, amiben valaki írta, hogy a kék szemű kutyáját démoninak, őt pedig boszorkánynak nevezték, hááát... Komolyan mintha a 18. században élnénk vagy én már nem tudom!!! Hogy élhetnek emberek ekkora IQ-val? ...
Nekem csak egy nő szólt be néha, 2 keverék kutyája volt. Vagyis nem feltétlenül keverék, de nem feleltek meg a standardnak az biztos (de lehet csak annyira rosszul etette, ápolta őket hogy így néztek ki). Az egyik kuvasz szerűség a másik dobermannra hasonlított.
Én mentem a németjuhászommal és mivel a kutyák folyamatosan nekiugráltak a kerítésnek majd ki döntötték, és szerintem meg is sebezték magukat úgy be voltak vadulva, ordítozott nekem a nő.
Az első pár alkalommal csak elküldtem melegebb éghajlatra, de ez nem ért sokat. Ő is mondta, hogy ránk engedi a kutyáit, úgyhogy közöltem, hogy akkor én lelövöm őket, aztán mivel már úgysem lesz kutyája bemászok hozzá egyik éjjel és őt is elintézem. (Nem tettem volna meg. :)) Na az végre ért valamit, utána mindig behúzta a kutyáit a nő, ha arra mentünk. Érdekes, azután a többi kutya is csendben volt (legalábbis abban az utcában).
A husky-s válaszoló vagyok. A sztoriban az a szépség, hogy az a fószer azóta előre köszön nekem:D
Lehet, hogy fél attól, hogy megátkozom, vagy valami hasonló:)
Így utólag amúgy tényleg vicces, de akkor nagyon nem volt az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!