Hogyan tudom ezt megtanítani neki?
azt hogy ha eldobom neki a labdát akkor vissza hozza?
és hogy ha sétálunk az utcán akkor ne olyan legyen mint 1 veszett dög hanem legyen békés.
(láttam már olyat)
segítsetek
Mivel egyedül úgy látszik nem megy vidd kutyasuliba.
Sokkal több mindent kéne tanulnod, mint amit ide le lehet írni.
Ezt nem lehet ezen oldal keretein belül leírni, már a kérdésed is önmagában véve túl kevés.
Milyen fajta a kutyád, hány éves, mióta van veled, hogyan bánsz vele, hogyan neveled, mikor, mennyit sétáltok, miért és mióta agresszív más kutyákkal szemben, ezt mind kéne tudnunk, hogy segíthessünk.
A "veszett dög" probléma: alapvetően neked kéne lenni a falkavezérnek, illetve szocializálni (ez sok-sok könyv elolvasása+kutyaiskola!).
Labda: ha a labdára érdeklődik, felveszi a szájába, akkor miután eldobtad, és felveszi, hívd magadhoz, majd egy jutalomfalatért cseréld el a labdát. Ha egyáltalán nem érdeklődik a labda iránt, akkor előbb játszani és motiválni kell megtanítani a kutyát.
tényleg ugy viselkedik mint 1 veszett dög máskutyákkal szemben.
1 éves dalamta.
amikor csak tudok kint vagyok vele de asuli miatt enm sokat.
van 1 msáik Westi kutyánk és nagyon féltékeny.
nem tudokm hogy ez hogy alakult ki nála mert mindig vele is goflalkoztunk nem csak a kicsivel vagy fordítva.
de 1-szerre a 2ővel nem igen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!