Ért már a környezetetekben, esetleg családotokban valakit kutyatámadás? Esetleg valaki előzött már meg ilyet, vagy épp a támadás közben segített? Teljes történetek érdekelnének.
szia!
Egyetlen kutya támadott meg eddig, és az egy menhelyről örökbefogadott nj keverék volt. Pedig jól bántam vele. Csontsoványan hoztam el a menhelyről, mindent megtettem érte, de ezután megszabadultam tőle. már nem tudtam benne bízni. nem harapott meg, de nem sok híja volt, és nem rajta múlt a dolog...
Mindig volt kutyám, és most is van. Meg is tudom őket nevelni rendesen, normálisra. De a menhelyes kutya van, hogy lutri. még a gondozói előtt is. Csak a gazdánál derül ki az igazi jelleme.
8 éves lehettem, amikor a saját kutyánk harapott meg. A macskát szerettem volna megfogni, a következő amire emlékszem hogy próbálok elszabadulni a kutya harapásából, aztán engedett és elvonszoltam magam előle. Aztán még olyan 10 métert mentem a házig és onnan kiabáltam be. A lábszáramat is meg a lábfejemet is megharapta (utóbbit pár öltéssel összevarrták). A kutyával utána nem voltunk jóban, amíg el nem altatták persze...
Most különösebben nem félek tőlük, csak bennem van hogy bármikor megharaphatnak, szóval elővigyázatosabb vagyok.
Kapásból van itt egy sztori... :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3462994-kutya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!