A kutyaházam padlózatát befedtem vastag szivaccsal mert a deszkázás nem sikerült jóra de még erre szeretnék szőnyeget lőni . Szerintetek?
Nekünk csak a sima deszka van és sok szalma. Nyáron még szalma sincs bent. De akkor nem is bent alszik a helyén hanem ahol kedve tartja.
Rossz pulóvert tettünk be anno, kihúzgálta, minden felé elhordta Szögeltünk bele birka bőrt... Másnap reggelre felszaggatta. Na azóta van csak szalma :D
az én kutyám háza bútorlapból készült, azt hiszem 3 cm-s.
4 db téglára van feltéve, így nem érintkezik a talajjal.
télre két nagy, régi sötétítő függöny tettem alá összehajtogatva és erre tettem egy frottír törülközőt, hogy felszívja a nedvességet.
a türcsit mindennap átcseréltem, van 1 váltás.
ha nagyon összekuszálta a függönyöket, azt is újra összehajtottam.
ősztől használta és most dobtam ki, mert már nagyon szőrös és koszos lett, de nem dohosodott be.
nem kell ennyi réteg, elég 1 is, én csak a kikopott könyököt akartam elkerülni a puhább fekhellyel.
a szivacs azért nem jó, mert kaparhatja vagy szétrághatja, lenyelheti.
a hungarocell szintén.
bepisilni a házba szerintem nem fog, a kiskutyát is megtanítja az anyja, hogy a "fészkébe" ne piszkítson.
szóval, ha néha kirázod a pokrócot, vagy amin fekszik mondjuk 2-3 naponta nem lesz büdös.
ha nem tud hova elfolyni a víz, akkor ilyen nyirkos-havas időben bizony nem lesz jó. ha hosszú szőrű a kutya, akkor behordja a szőrén a havat, a házban felmelegszik, az leolvad és a szivacsa tavaszig ki sem fog rendesen száradni... mondjuk ha alul vannak hézagok a deszkán, és ki tud csöpögni a víz, akkor jó lehet. ezért jobb a szalma, levezeti a vizet, a kutya meg szárazon fekszik, és ha átázott az egész, könnyen cserélhető. esetleg wetbed-et (vagy petbed? mindig keverem) próbálj ki.
és mindenképp valami raklapra, vagy téglára tedd a kutyaházat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!