Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyaházam padlózatát...

A kutyaházam padlózatát befedtem vastag szivaccsal mert a deszkázás nem sikerült jóra de még erre szeretnék szőnyeget lőni . Szerintetek?

Figyelt kérdés
nektek hogyan van a kutyaház padlózata, csak deszka vagy osb lap mondjuk ? én attól félek ha ben lesz a szivacs a szőnyeg akkor dohosodni fog belűről ugye kutya befekszik pl vizesen véletlen bepisil stb... ti mit ajánlatok? Tegyek nyugodtan még szőnyeget ?
2013. ápr. 4. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Hungarocell lemez is jó lenne.
2013. ápr. 4. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
á azt kiszedi ezért akarom a szivacsot is még lefedni a szőnyeget sose szabja fel nagyon rá kell állnia a témára hogy ez megtörténjen , csak érted a dohosodástól tartok :(
2013. ápr. 4. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk csak a sima deszka van és sok szalma. Nyáron még szalma sincs bent. De akkor nem is bent alszik a helyén hanem ahol kedve tartja.

Rossz pulóvert tettünk be anno, kihúzgálta, minden felé elhordta Szögeltünk bele birka bőrt... Másnap reggelre felszaggatta. Na azóta van csak szalma :D

2013. ápr. 4. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

az én kutyám háza bútorlapból készült, azt hiszem 3 cm-s.

4 db téglára van feltéve, így nem érintkezik a talajjal.

télre két nagy, régi sötétítő függöny tettem alá összehajtogatva és erre tettem egy frottír törülközőt, hogy felszívja a nedvességet.

a türcsit mindennap átcseréltem, van 1 váltás.

ha nagyon összekuszálta a függönyöket, azt is újra összehajtottam.

ősztől használta és most dobtam ki, mert már nagyon szőrös és koszos lett, de nem dohosodott be.

nem kell ennyi réteg, elég 1 is, én csak a kikopott könyököt akartam elkerülni a puhább fekhellyel.

a szivacs azért nem jó, mert kaparhatja vagy szétrághatja, lenyelheti.

a hungarocell szintén.

bepisilni a házba szerintem nem fog, a kiskutyát is megtanítja az anyja, hogy a "fészkébe" ne piszkítson.

szóval, ha néha kirázod a pokrócot, vagy amin fekszik mondjuk 2-3 naponta nem lesz büdös.

2013. ápr. 4. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem a kutya ól padló deszkája alá rakd a hungarocelt és akkor nem fér hozzá sőt ha lentről ha még letakarod egy sor deszkával akkor ha a ház alá ás sem fér hozzá így hungarocel két deszka között lesz és ah őszigetelés meg is van alulról az én kutyám házát így csináltam két deszka közé raktam a nikecelt :)
2013. ápr. 4. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen gumilap van az aljára rakva: [link] Oda van rögzítve,így nem lehet felszedni, de jól lehet takarítani. A hideg időjárásban meg szalmát szoktunk még berakni.
2013. ápr. 4. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
nem feltétlen szigetelésnek akarom , hanem mert elrontottam a deszkázást huplis lett beszorulhat beverheti a lábát ha úgy marad , meg már belülről leragasztottam a szivacsokat
2013. ápr. 4. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
hupsz esetleg próbálj valahogy osb lapot rakni a szivacs tetejére az sima felületű
2013. ápr. 4. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:

ha nem tud hova elfolyni a víz, akkor ilyen nyirkos-havas időben bizony nem lesz jó. ha hosszú szőrű a kutya, akkor behordja a szőrén a havat, a házban felmelegszik, az leolvad és a szivacsa tavaszig ki sem fog rendesen száradni... mondjuk ha alul vannak hézagok a deszkán, és ki tud csöpögni a víz, akkor jó lehet. ezért jobb a szalma, levezeti a vizet, a kutya meg szárazon fekszik, és ha átázott az egész, könnyen cserélhető. esetleg wetbed-et (vagy petbed? mindig keverem) próbálj ki.

és mindenképp valami raklapra, vagy téglára tedd a kutyaházat!

2013. ápr. 5. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!