Mit adjak enni a kutyámnak?
főzzél neki vagy BARF.
Nálunk ugyanez volt a helyzet lehetett bármilyen ízű,minőségű egyszerűen folytonos gyomorbajai voltak a tápoktól,szó szerint kényszerrel evett rossz volt nézni. Doki tanácsára elkezdtem neki főzni sertéshusit (csirkére allergiás) láss csodát alig várja hogy befejezzük az ebédet hogy ő is ehessen,egy falatot nem hagy olyan jó lett az étvágya,széklete is normális lett!
Pedig mi is vagy 6 féle tápott ha nem többet kipróbáltunk,mindegyik menhelyen kötött ki.
Állatorvos látta?
Egészségügyileg nincs baja?
Én biztos kivizsgáltatnám.
Én nyers hússal etetem meg konyhai kulladékkal.A tápok nálam se válltak be, míg egyik állatorvos ismerősöm ajánlotta hogy etessem csirkefejjel nyersen s közbe adjak neki vitamint is. Azóta semmi gond nincs, a kutya az ragadozó a hús az igazi tápláléka. A szomszédba 3 kau van azokat is csirkefejjel etetik, a 3 kutya ott télen, 6kg csirkefejet kapott összesen.
Nálam a két kuvasz meg egy puli kap 3kg összesen, mérleggel kiporciózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!