Mennyi idő alatt válik házőrzővé az hónapos amerikai bulldog szuka kutyám?
Mihez kezdjek ha a 5 hónapos amerikai bulldog szuka kutyám
mindenkihez odamegy és csóválja a farkát,még csak nemis ugat senkire sem,bárki elviheti mert túlságosan is jámbor
Örülj neki!
Az amerikai bulldogok nagy része agresszív bunkó(kiállításokon látok belőlük sokat)Miután gazdi 5ször felpofozta még mindig menne neki a másiknak. Igazából én csak "péniszhosszabítónak" hívom őket,mert nagyon sokan csak azért veszik,hogy majd milyen nagyfejű meg agresszív és a jó nő mellett még jobbat mutat...
Szia! Nekem egy boxerem van nála 3 évesen alakult ki, a házőrzés az túlzás ,de előtte bárki elmehetett a kapu előtt nem érdekelte mostmár ugat minden ismeretlent aki elmegy a kerítés mellett. Pedig sosem tanítottuk rá. Az utcán pl. mindenkivel nagyon kedves egytől egyig, viszont ha pityókás embert lát, na akkor már kezd morogni.
Nálad is szerintem így lesz csak türelmesnek kell lenned, a te kutyád még nagyon fiatal, inkább most az ismerkedős korszakában van. De nyugi 1-2 év múlva már sokkal magabiztosabb lesz, kialakul majd a végleges személyisége.
Az amerikai buldog nem agresszív egyáltalán !
Évekig ezt a fajtát tenyésztettem , ismerem őket , én meg minap láttam a kiállításon hogy 1 roti megbolondult és nekiment a másiknak , és a gazdája sem tudta leszedni a másik kutyáról! Puff neki!Viszont egy Ambullt sem láttam még kiállításon gorombán viselkedni , pedig elég sokra járok a kutyáimmal !
5 hónapos kutyától pedig ne várd hogy őrizzen , nyugodj meg mint minden kutya , ő is eléri azt a kort hogy ugatni fog , ne engedd mindenkinek hogy megsimogassa!
Nekem 3 kutyám van plusz a húgomé és büszke vagyok rájuk mert ha roma jön , akkor vonyítanak és jelzik !!
Ui: Nem vagyok rasszista csak nem szeretem a romákat! :P
14:36-os
akkor költözzél a romák mellé és akkor mond ugyanezt hogy nem tolerálod az "emberei hülyeséget"
1ébként köszönöm a válaszokat!
mindenki megsimogatta eddig,de mostmár nem fogom engedni nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!