El lehet vinni egy négy hónapos yorki kiskutyát kozmetikába?
Félek hogy valami baja lenne :(
Tele van a popsija kaki darabkákkal meg mivel kanom van ezért a nemi szerv körül is kell vágni a szőrt ,meg a fülét tisztogatni,meg a szemkörnyékét tisztítani ,és ezeket nekem nem engedi!! :(( a kozmetikát most találtam ki de félek h ez még korai....:/ SEGÍTSÉG!!! :/ :(
ha az összes oltása megvan,akkor elviheted!
viszont neked meg kötelességed lenne folyamatosan tisztogatni a kutyádat!!!
mi 6 hónapos koráig napi 3x is mostuk a popóját a havanese-ünknek mert kaksis volt(végül kopaszra vágtuk a a popójánál a szőrt és nem volt gond:D)..nem szabad,hogy ott száradjon meg,ha meg mégis akkor szépen meg mosod veszel fel kesztyűt vagy zacsit és kiszeded a kutyádból..illetve fésülni se árta,a szemét is hetente egyszer tisztítani kéne!!!
a yorki ápolásáról egyáltalán olvastál mielőtt lett egy ilyen fajtád???
most olvasom,hogy volt már ilyen kutyád..
és nem tudod hogy kéne ápolni?
Mivel elhanyagoltad az ápolását természetes hogy sír ha ki akarod fésűlni és húzod a szőrét. Vidd el a kozmetikushoz aki rendbe rakja, vagy fűrdesd meg áztasd ki a szőréből a beleragadt mocskot. Majd fésűld ki és száritsd meg. Mondjuk szerintem a szakember a jobb ötlet:-)
Legközelebb viszont ne hanyagold el a bundáját, tessék minden nap fésűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!