Goldinak évente milyen oltásokat kell beadni? Érdemes kozmetikába vinni így tavasszal?
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy csak a veszettség ellenit érdemes beadatni, vagy esetleg mást is. (nem ilyen kullancs ellenire meg ilyenekre gondolok!)
A másik pedig, hogy érdemes e kutyakozmetikába vinni? Azért kérdezem, mert egy sokat mozgó, kinti, virgonc kutyáról beszélünk, minden nap megfésülöm, és fürdetni is szoktam ha koszos. Mit csinálnak ott vele? Van értelme?
Előre is köszi :)
Golden retrievert nem szokták kozmetikázni:)
A veszettség ellenit mindenképp érdemes beadatni, a többi pedig attól függ, hogy a településeteket milyen vírusok a gyakoriak, erről az állatorvost kellene megkérdezni.
Tudom, hogy kötelező a veszettség elleni. Meg minden kölyökkori oltása is megvan, és a veszettség elleni is, csak nem tudtam hogy évente veszettség ellenit érdemes-e még beadatni :)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!