Mitcsináljak? Nekem van 1 kisházam és ott lesz a palota pincsim. és nem pedig a házunkban így este vagy ha nem vagyok otthon akkor ne mtudom megpisiltetni. Bent a házban pedig nem lehet mert anyukám nem engedi meg.11 évess vok
Miért hülyézel le másokat? Szerintem a te IQ szinted is elég alacsony. Akit az előbb jól lehülyéztél csak megmondja, hogy mi van. Szerintem igaza van. Nem elég ha napi 3-4 órára kiviszed. Az én kutyám napi 5-6 órát van szabadban. Ő 6 hónapos, panelban lakunk és nincs mozgáshiánya. Az az igazság, hogy nem való neked kutya. Nem értem minek egy új kiskutya mikor a régi is ott van. Persze már nem kölyök nem lehet állandóan babusgatni. A palotapincsid is fel fog nőni. Ő se lesz mindig olyan kis édi-bédi. Az ilyen emberek csinálják azt a kutyákkal ha már megunták kiviszik az út szélére elengedik és rosszabb esetben elüti szegényt az autó. Vagy lecserélik egy kisebb, fiatalabb állatra. Amúgy tényleg borzalmas a helyesírásod. Nem csak nyelvtanórán kéne oda figyelni. Ja és, hogy lehet a nagymamád kiivartalanított kutyájának kölyke? És neked, hogy lehetett 11 év alatt 20 kutyád? Csak mert azt írtad, hogy neked ő már a 20. lesz.
Mindegy az a lényeg, hogy tanulnod kéne a kutya tartásról. Szerintem most még nem érdemes kutyát vállalnod.
Én 12 éves vagyok majdnem egy éve van kutyám és kint van a kertben,régebben is voltak kutyáim persze idősebbek voltak nálam, de egyik sem volt soha bezárva. Egy kutyusnak nem elég 3-4 óra szabadság.
Vagy legyen kertben vagy házban de NE ZÁRD BE!!!!!!!,
és hogyha csak 3-4 órát tudsz vele foglakozni akkor inkább ne legyen kutyád.
Megértelek egy korosztály vagyunk amúgy meg ne hurrogj le másokat mert csak segíteni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!