Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitcsináljak? Nekem van 1...

Mitcsináljak? Nekem van 1 kisházam és ott lesz a palota pincsim. és nem pedig a házunkban így este vagy ha nem vagyok otthon akkor ne mtudom megpisiltetni. Bent a házban pedig nem lehet mert anyukám nem engedi meg.11 évess vok

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 20:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
ivartalanítani AKARJA.Nem pedig ivartalanítva volt.Mert az úg hüleség hogy ivartalanítva van és elet.Mert meg lenn akkor műtve már bocsika miket beszéltek itt?Minden féle kifogást kerestek.És én ne mondtam olyat hogy nekem 2 bátyám van.Én aszt mondtam hogy 1 bátyám meg 1 nővérem ennyi
2009. szept. 28. 19:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért hülyézel le másokat? Szerintem a te IQ szinted is elég alacsony. Akit az előbb jól lehülyéztél csak megmondja, hogy mi van. Szerintem igaza van. Nem elég ha napi 3-4 órára kiviszed. Az én kutyám napi 5-6 órát van szabadban. Ő 6 hónapos, panelban lakunk és nincs mozgáshiánya. Az az igazság, hogy nem való neked kutya. Nem értem minek egy új kiskutya mikor a régi is ott van. Persze már nem kölyök nem lehet állandóan babusgatni. A palotapincsid is fel fog nőni. Ő se lesz mindig olyan kis édi-bédi. Az ilyen emberek csinálják azt a kutyákkal ha már megunták kiviszik az út szélére elengedik és rosszabb esetben elüti szegényt az autó. Vagy lecserélik egy kisebb, fiatalabb állatra. Amúgy tényleg borzalmas a helyesírásod. Nem csak nyelvtanórán kéne oda figyelni. Ja és, hogy lehet a nagymamád kiivartalanított kutyájának kölyke? És neked, hogy lehetett 11 év alatt 20 kutyád? Csak mert azt írtad, hogy neked ő már a 20. lesz.

Mindegy az a lényeg, hogy tanulnod kéne a kutya tartásról. Szerintem most még nem érdemes kutyát vállalnod.

2009. szept. 28. 22:15
 23/23 anonim válasza:
100%

Én 12 éves vagyok majdnem egy éve van kutyám és kint van a kertben,régebben is voltak kutyáim persze idősebbek voltak nálam, de egyik sem volt soha bezárva. Egy kutyusnak nem elég 3-4 óra szabadság.

Vagy legyen kertben vagy házban de NE ZÁRD BE!!!!!!!,

és hogyha csak 3-4 órát tudsz vele foglakozni akkor inkább ne legyen kutyád.

Megértelek egy korosztály vagyunk amúgy meg ne hurrogj le másokat mert csak segíteni akarna.

2009. okt. 16. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!