Mitcsináljak? Nekem van 1 kisházam és ott lesz a palota pincsim. és nem pedig a házunkban így este vagy ha nem vagyok otthon akkor ne mtudom megpisiltetni. Bent a házban pedig nem lehet mert anyukám nem engedi meg.11 évess vok
Még lehet hogy összehaverkodnak. A mi kutyánk sem szeret semmilyen más állatot, de a kölyköket nem bántja. Reggel mindenképpen menj ki vele, aztán siess haza suliból. Ha addig van aki otthon lesz, akkor ő is kiengedheti egy egy pisire, amíg pici meg kell tanítani szobatisztaságra, így fontos lenne, hogy mellette legyen valaki. Ha hazaértél akkor menjetek ki, játsszál vele nagyon sokat, szeresd, stb... Aztán 1-2 óra foglalkozás után megint be. 4-5 körül megint kiviheted, aztán este lefekvés előtt megint.
Igazán nem tudom, mert nekünk udvari kutyánk van, csak délután van bent, amikor itthon vagyunk. Őt én engedem be 2 körül amikor hazaérek, és 5 körül megyünk ki pisilni... 9-kor kapja a vacsiját, addig már simán kibírja. Ha véletlenül nem, akkor kikéredzkedik.
Húúú, basszus, nem veszitek észre, hogy szívatás az egész kérdés?
11 évesen nem ennyire hülye valaki, vagy ha igen, akkor a számítógépet se tudja bekapcsolni, nehogy ezen a fórumon érdeklődni.
Jókat röhöghet most magában, mikor a válaszokat olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!