Találtan 6 kis kutyát egy fonott kosárban abból 2 halott volt, most én mit kezdjek velük?
szegénykék.
remélem az állatorvos segít.
nagyon rendes Tőled, hogy megpróbálsz tenni értük és nem hagyod sorsukra őket.
Szia te kis állatmentő! :) szép tőled!!
Na nem tudom mennyire tudod sos beszerezni de babatápszer tökéletes lenne cumisüvegből a piciknek! Én 3napig kellett cumiztassam a csivaváimat míg az anya nem etette...na de mind1 a lényeg hogy jo nekik! Az sem baj ha lejárt,doki mondta,állatos boltban megerősitette! Szóval jó lenne ha lenne egy baba a közelben! Mindenképp irj hogy mi lett a picikkel! Ja és még a calopet paszta is nagyon jó lenne nekik!
Hülyeség..Én is találtam tavaly 3 kölyköt ezek közül 1 élt.. Talán ha 3-4 napos lehetett...csukott szem..tiszta sár volt..zsákba voltak kidobva a zsákon egy tégla...Ő egyedül élt haza hoztam felneveltem..cumisüveggel kutyatejpótlóval neveltem fel..Él basszus..és egészséges. :O
Melyik megyében laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!