Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtan 6 kis kutyát egy...

Találtan 6 kis kutyát egy fonott kosárban abból 2 halott volt, most én mit kezdjek velük?

Figyelt kérdés
Help! mivel etessem ? cumis üvegből ? de mit tegyek bele, mert csak dobozos tej van itthon az jó , vagy honnét tudok beszerezni ilyen kis kutyáknak való tejet ?
2013. ápr. 3. 16:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
képet nem tudok tenni mert nincs nálam a fényképezőgépem, de tenyér nagyságúak és nincs nyitva a szemük és már csak 3 van életben :( elvoltam a városba egy kis állat kereskedésbe nem tudtak adni semmit se , most nézek orvost és kihívom hogy kezdjen vele valamit mert én nem tudok sokat , most jó meleg helyen vannak
2013. ápr. 3. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

szegénykék.

remélem az állatorvos segít.

nagyon rendes Tőled, hogy megpróbálsz tenni értük és nem hagyod sorsukra őket.

2013. ápr. 3. 19:38
 13/19 Bazseee_ ***** válasza:
ja szegények , de még is mi lesz a kutyákkal ha meg is mented ? hol fognak kikötni menhelyen nem hiszem, hogy befogadnák amikor így is telt ház van, sztem próbáld meg tartani őket vagy keres már most helyett nekik
2013. ápr. 3. 19:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia te kis állatmentő! :) szép tőled!!

Na nem tudom mennyire tudod sos beszerezni de babatápszer tökéletes lenne cumisüvegből a piciknek! Én 3napig kellett cumiztassam a csivaváimat míg az anya nem etette...na de mind1 a lényeg hogy jo nekik! Az sem baj ha lejárt,doki mondta,állatos boltban megerősitette! Szóval jó lenne ha lenne egy baba a közelben! Mindenképp irj hogy mi lett a picikkel! Ja és még a calopet paszta is nagyon jó lenne nekik!

2013. ápr. 3. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd leírod, hogy mi lett végül?...
2013. ápr. 4. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
hátha a szemük sincs nyitva akkor nem hiszem hogy túlélik a dolgokat..
2013. ápr. 4. 10:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Hülyeség..Én is találtam tavaly 3 kölyköt ezek közül 1 élt.. Talán ha 3-4 napos lehetett...csukott szem..tiszta sár volt..zsákba voltak kidobva a zsákon egy tégla...Ő egyedül élt haza hoztam felneveltem..cumisüveggel kutyatejpótlóval neveltem fel..Él basszus..és egészséges. :O

Melyik megyében laksz?

2013. ápr. 4. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
mi lett a kutyusokkal?
2013. ápr. 4. 23:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Szegény kütyük.mi van Velük?
2014. szept. 21. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!