Találtan 6 kis kutyát egy fonott kosárban abból 2 halott volt, most én mit kezdjek velük?
Figyelt kérdés
Help! mivel etessem ? cumis üvegből ? de mit tegyek bele, mert csak dobozos tej van itthon az jó , vagy honnét tudok beszerezni ilyen kis kutyáknak való tejet ?2013. ápr. 3. 16:26
1/19 anonim válasza:
Meg tudod állapítani, hogy körülbelül mennyi idősek lehetnek?
2/19 anonim válasza:
Kecsketej lenne jó, bár nem tudom ilyenkor hol kapsz olyat...esetleg állatboltba kiskutyáknak való tápszert. Am cumiüvegből etesd, 3 óránként, ah lehet akkor éjszaka is kelj fel hozzájuk. És tartsd meleg helyen őket :)
3/19 anonim válasza:
oké elöszőr is nem kell boltba menni kutyatejet venni... hígitsd föl egy kis vizzel és kész. ha még nem látnak cumis üveg. ha igenn lehet kisebb tálkából is
4/19 anonim válasza:
ha van a közeledben állatmenhely akkor ajánlom hivd fel őket segítségért
5/19 anonim válasza:
Nem tudnál gyorsan képet feltenni róluk.A szemük nyitva van?Jó lenne tudni mekkorák.Ha nyitva a szemük akkor talán vannak már 3 hetesek,akkor nem kell már tápszerezni.De akár dobozos tejből is csinálhatsz darakását.Jó hígra csináld.Tápszert kutyáknak csak szakboltban kapsz.De jó lenne a kecsketej is.Tehéntej nem jó,de a darakását azzal szokták.Én általában kihagyom a kásás részt,és egyből áztatott táppal választok le,de azok a kicsik legalább 4 hetesek...
6/19 anonim válasza:
Ha ennyire picik, akkor mindenképp szaladj el velük egy közeli állatorvoshoz.
Ha nincs rá pénzed, nyugodtan mondd meg, hogy nincs, de most találtad őket, kettő már meghalt, segítsenek rajtuk.
Mert az a gond, hogy ha kettő már halott, akkor valószínűleg közvetlen életveszélyben vannak a többiek is.
7/19 anonim válasza:
Közeli menhely--esetleg áttudják vállalni. Vagy esetleg valaki tudja vállalni a felnevelésüket..Marha jó, hogy tőlem is messze találnak kölyköket pár naposakat..pedig nekem van tápszerem is.. :(
8/19 anonim válasza:
Hívj fel állatorvost, menhelyet, állatvédőket, hátha valaki tud segíteni. Minél előbb keress hozzáértőt, mert különben a többi kutyus is elpusztulhat.
9/19 anonim válasza:
Szoptatós anyakutya kellene nekik.a legtöbb menhelyen akad.A sima tej meghajtja,inkább vizet.de sok időd nincs.
10/19 anonim válasza:
Vizet?? Normális vagy? -.- semmi tápszer...?? csak víz?? -.-
Bele is pusztulnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!