A Furminator es az alabbi kozt mi a kulonbseg?
Erdekelne hogy amit linkeltem nem jo Furminator helyett?majdnem egyforma,vagy nem?5000 ft-ert azt mondtak vehetek furminatort a vaterarol,de nem tudom melyiket es azert gondoltam ha ez is jo,akkor vennem ezt.
Azt nem tudom hogy jó e furminátor helyett, de szerintem ha már van 5000 forintod erre, akkor üzletben vegyél furminátort. Én 7000-ért vettem furminátort (macskára) a Fressnapf-ba.
Kutyához kell neked?
Ha igen, mondjuk az lehet hogy drágább egy kicsit. De nem biztos. Szerintem 5000 ért vateráról is drága, inkább akkor az üzletben venném meg plusz mínusz 1-2 ezer forint.
Szerintem ezek az aljszőr eltávolító gereblyék is megfelelőek a célra. (2. ill 3. kép) 2700-3200 forint.
A neve "trimmelő".
Olyan kutyáknak jó napi használatra, amelyek trimmelve vannak. Pl. nekem volt snacim. Amíg megfelelő hosszúságú volt a szőre, a napi fésülést vasfűrész lappal oldottam meg. Kb a hatása egyenlő a fent mutatott fésűvel. Miközben kiszedi az aljszőrt, némileg vágja a fedőszőrt is. Így durvább tapintású lesz a fedőszőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!