Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg tudnátok mondani milyen...

Meg tudnátok mondani milyen fajta ez a kutya?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 2. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez biztos, hogy kutya. Valamilyen északi szánhúzó fajta vagy annak valamilyen keveréke. A farkasoknak nem ilyen a fejszerkezetük és a szemük sem.
2013. ápr. 3. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Lehet akár kutya- farkas hibrid is.
2013. ápr. 3. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem miért lettem lepontozva azért mert mutattam 1-1 képet...

Aki már látott élőben farkast vagy csak képeket róla, az tisztán láthatja hogy egy farkasnak sincs ilyen sötét mandulavágású szeme és ilyen kerekded feje.

Más tészta az hogy a film kedvéért számítógéppel odarakták az igazi farkast a sorozatban.

2013. ápr. 3. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Más tészta az hogy a film kedvéért számítógéppel odarakták az igazi farkast a sorozatban.

nem rakták oda. mint irtam az első évadban kutyákat használtak, a második évadban már igazi farkast.

2013. ápr. 3. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudom hogy az első évadban kutyák voltak, nem írtam oda hogy melyik évadra gondolok.

Amúgy nem értem mi a gond, szerinted fogták a farkast, odavitték a színészek közé és mondták hogy "na most vicsorogj" meg ilyenek? Eleve fel vannak nagyítva, hogy termetesebbnek tűnjenek.

2013. ápr. 3. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
fehér husky
2013. ápr. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!