Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős kortól lehet a...

Mennyi idős kortól lehet a kutyát kutyaiskolába vinni? Mennyibe kerül kb? Mikre tanítják meg?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan 4 hónapos korától mentünk. Felénk kutyaovi nem volt, de a kiképző a kiskutyusokkal külön foglalkozott. Hetente egyszer játunk 2-3 órára, és havonta olyan 1500-2000 ft-ot kellett fizetnünk tehát igazán nem nagy összeg az élményért cserébe. Persze nyilván hely függő, és határ a csillagos ég. Általában az alapvető engedelmességre nevelik a kutyákat. Ülés, fekvés, lábnál közlekedés, behívás, ingerrel teli környezetben behívás, és szimplán szocializálódás. Aztán valamelyik kutyával csibészelés folyt, mi agilityztünk :)
2009. szept. 20. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ár, hogy hány hónapos kortól lehet menni, hogy miket és milyen módszerrel tanítanak, magától a kutyaiskolától is függ. Google a barátod, keress a lakóhelyetekhez közeli kutyaiskolákat, hívd fel őket, így lesz viszonyítási alapod - mind árban, képzési módszerben, és egyáltalán, hogy melyik mennyire szimpatikus.

A gazdit 60%-ban, a kutyát 40%-ban oktatják. A kutyaiskola nem csak arra jó, hogy a családtagokat el tudd kápráztatni 1-1 trükkel, hanem a kutyák nyelvét, és a helyes kommunikációt, kapcsolatot tanítják.

Ha Budapesten laksz, tudom ajánlani a Cerberost, a Népszigetit, és Budakalászon van a Kutya Paradicsom, illetve most nyílt egy kutyasuli Szigetmonostoron is az elmúlt hetekben.

2009. szept. 20. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:

a gazdát tanítják, aki aztán a saját kutyájával gyakorol.

megtanítanak a kutyák nyelvén :):):)

4 hónapos kórtól már viheted, de a képzést 8 hónaposan szokták kezdeni.

az ár : iskolától függően : 5 000.- és 15 000 .-ft / év

legtöbb helyen 6 - 8 000.-ft .

2009. szept. 21. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.Mosonmagyaróvárról írok.
2009. szept. 21. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
én is óvári vagyok! ha találnál egy jót, megírnád nekem h mennyibe kerül meg ilyenek? előre is köszi
2009. szept. 22. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Telefonszámot már tudok,de még nem hívtam fel.Még meg kell várnom egy oltást tegnap azt mondta az állatorvos. De ha gondolod szívesen megadom a számot.
2009. szept. 22. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
az jó lenne, köszi =)
2009. szept. 23. 16:05
 8/9 A kérdező kommentje:

0670 2561906

Ez itt a reklám helye!! :))

2009. szept. 25. 20:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Nevet sajna nem tudok.
2009. szept. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!