Milyen beagle méretű kutyafajták vannak még?
Figyelt kérdés
Ilyen közepes fajtára gondoltam, amit nem kell az utcán felkapni, különben agyontaposnák őket, ill. ami bírna egy egész napos hegyi kirándulást is.
A beagle nagyon tetszik, de azt olvastam róla, hogy szökős, makacs, és egy szag sokszor érdekesebb neki, mint a gazdi utasítása, ezért nem szeretnék ilyet.
2009. szept. 20. 13:01
2/6 anonim válasza:
Sheltie, snaci, mudi (nagy méretkülönbségek vannak, valamelyik nagyon apró), corgie, papillon, spániel ilyesmik. Csak legyen nagyon divatkutya. Úgy látom neked fontos az engedelmesség, hát én nagyojn ajánlom a pásztorkutyákat, van közöttük sok kisebb méretű. :) A sheltie gyönyörű.
3/6 anonim válasza:
*csak NE legyen nagyon divatkutya
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 20. 15:06
5/6 anonim válasza:
Mudi. Okos, sok energiája van, nem kényes az ételre, a szőrét nem kell különösebben ápolni, betegségekkel szemben ellenálló, és nem utolsó sorban magyar fajta!
6/6 anonim válasza:
Menj el egy menhelyre ott majd megtalálják a neked megfelelő kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!