Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen beagle méretű kutyafajt...

Milyen beagle méretű kutyafajták vannak még?

Figyelt kérdés

Ilyen közepes fajtára gondoltam, amit nem kell az utcán felkapni, különben agyontaposnák őket, ill. ami bírna egy egész napos hegyi kirándulást is.

A beagle nagyon tetszik, de azt olvastam róla, hogy szökős, makacs, és egy szag sokszor érdekesebb neki, mint a gazdi utasítása, ezért nem szeretnék ilyet.

2009. szept. 20. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
angol cocker spániel
2009. szept. 20. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Sheltie, snaci, mudi (nagy méretkülönbségek vannak, valamelyik nagyon apró), corgie, papillon, spániel ilyesmik. Csak legyen nagyon divatkutya. Úgy látom neked fontos az engedelmesség, hát én nagyojn ajánlom a pásztorkutyákat, van közöttük sok kisebb méretű. :) A sheltie gyönyörű.
2009. szept. 20. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
*csak NE legyen nagyon divatkutya
2009. szept. 20. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. szept. 20. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mudi. Okos, sok energiája van, nem kényes az ételre, a szőrét nem kell különösebben ápolni, betegségekkel szemben ellenálló, és nem utolsó sorban magyar fajta!
2009. szept. 20. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Menj el egy menhelyre ott majd megtalálják a neked megfelelő kutyát.
2009. szept. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!