Miért ilyen bunkó sok önkéntes az állatmenhelyeknél?
Párommal ma sétáltunk egyet az erdőben, és találtunk egy kicsi elhagyatott Golden Retriever kölyköt, csupa sár volt, fázott, és sovány volt.
Azonnal felkaptuk, és futottunk haza. Megetettük, megmosdattuk, most egy felmelegített törölközővel betakartuk, valamelyest jól van. Mivel nem értünk sajnos a kutyatartáshoz ezért írtam egy fórumra, ahol állatmenhelyek és önkéntesek vannak.
És itt nagyon meglepődtem attól, ami fogadott.
Szabályosan leb*sztak (elnézést), szidtak engem kb másfél óráig, hogy új gazda találása, vagy a régi felkutatása nem úgy megy ahogy én azt elképzelem, és nehogy azt higgyem, hogy náluk van üres hely. Főleg egy 24 éves csaj osztotta az észt, hogy az önkéntesek ezt ingyen csinálják, meg a szabadidejükben stb stb.
Erre besokalltam. Beírtam, hogy ritka bunkók, és ők vállalták el az önkénteskedést, tudva nagyon jól, hogy semennyit nem fognak érte kapni, és hogy nincs joguk ezzel takarózni, meg ezt mások képébe törölni. Mondtam, hogy álszent az összes, mert mindíg hangsúlyozzák mindenhol, hogy a legkisebb segítség is fontos, de amikor jönne a segítség, akkor komótosan sz*rnak rá.
Erre kitiltottak a fórumról.
Felhívtam egy ismerősömet akinek van kutyája és ért hozzá, ő befogadta a kiskutyust.
Tudom, hogy húsvét hétfő van, na de akkor is. Ilyen bunkó beképzelt bagázst még életembe nem láttam, de arra lennék kíváncsi, hogy MIÉRT ilyenek?
Miért ilyen álszentek? (tisztelet a kivételnek)
Vagy csak én tapasztaltam hasonlót? Mással nem fordult elő ilyen?
"Nem személyszerint rád haragudnak, hanem a felelőtlen emberekre, úgy általában."
Én is haragszok rájuk, de nem a jót akarón kell kitölteni a mérgüket. Az pedig mindennek a teteje volt, amikor a képembe törölték, hogy ők ezt ingyen csinálják, így ne ugassak be. Aki önkéntesnek állt, az tudja (remélem) mivel jár ez.
A poén az, hogy ahogy elnéztem a kitiltás előtt a fórumot, majdnem mindenkivel ezt csinálták...ha tápot akart valaki adományozni, akkor alpári stílusban leosztották, hogy mit képzel, hát a benzin drágább...arra meg már nem is válaszoltak, ha valaki beírta, hogy szívesen elviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!