Mi az önkéntesek feladataik?
Figyelt kérdés
menhelyeken,fajta mentőknél,feltételek öltözék.
VAlaki fogadott örökbe kutyát,vagy csak ideiglenes befogado?
2012. szept. 8. 11:50
1/7 anonim válasza:
Fogadtam is örökbe kutyát, és ideiglenes befogadó is vagyok. A feladat az amit vállalsz, amit el tudsz vállalni. Sétáltatás, takarítás, edények elmosása...stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Minden ami kutyákkal kapcsolatos,foglalkozások is?
2012. szept. 8. 13:17
3/7 anonim válasza:
Sétáltatás, kutyaiskola, pl. pórázhoz szoktatás és ülj, állj, feküdj stb. megtanítása, játék, etetés.
4/7 anonim válasza:
Másfél hónapja fogadtam örökbe.
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm.előszőr leszek önkéntes,készülök 3 éve
2012. szept. 10. 19:55
6/7 Fannybaba8 válasza:
Én önkéntes vagyok 4 helyen is.És ez nem kötelező amihez kedved van azt csinálod.Sétáltatás, gyerekekhez szoktatás, tanítás (ül, fekszik szóval az alap dolgok) örülnek az adományoknak (táp, etető, póráz, gyógyszerek) kutyasuliba is viheted a kutyusokat. segítesz nekik az etetésben, takarításba vagy bármi.
7/7 A kérdező kommentje:
a zöldkéz ment
2012. nov. 17. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!