Fogtisztításra mit ajánlotok?
És kölyökkutyának mit?
(A csonton kívül mondjatok valamit:D) Köszi:)
Én nem szeretem ezeket a rágcsákat, mert a kutyám (pedig kistestű) néhány harapással megeszi. Amúgy is tele vannak mindenféle ízfokozókkal, színezékekkel, szóval tök felesleges.
2 hetente kap egy csontot (sertéslapocka) és reggel mindig száraztápot eszik. 6 éves, és nagyon szépek a fogai.
A Pedigree iszonyat gagyi, semmit sem ér, szóval azt eszembe sem jut venni.
Akkor marad csak a csont.
Meg az én kutyáim a szárított bikacsököt szeretik nagyon:)
Sajnos nem tudom a márkát, de a Fressnapfban lehet kapni olyan fehér színű műcsontokat, aminek a címkéjén egy kanadai juhászkutya van ("fehér németjuhász" :) ). Nekünk az bevált. A sima préselt marhabőr műcsontokat a kutyám sec-perc alatt elintézi, aztán nyög a hülyéje... ezzel meg szépen eldolgozgat napokig.
Kölyöknek még konkrétan fogtisztító nem kell, de fogzásnál szintén nem árt valami műcsontszerűség. Ilyenkor jó a lágyabb anyagú műcsont is, csak arra figyelj, hogy fogzás alatt ne vegyen szájba földes dolgokat. Egy ismerősöm kiskutyája tetanuszban pusztult el, mert földes faágakat rágcsált fogzáskor. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!