Három hónapos stafford-kiskutyámnak napi hányszor kellene enni adnom hogy jó testben maradjon meg sportnak mit ajánlotok neki hogy szép izmos legyen?
Figyelt kérdés
Amugy szukárol van szó!2013. márc. 18. 13:34
1/6 anonim válasza:
Három hónaposnak semmilyen sportot.. Napi 3szor egyen, de nem az etetés gyakorisága határozza meg hogy jó testben lesz e a kutya hanem a táplálék minősége. Egyébként 1éves koráig nem árt visszafogottan etetni, hogy ne terheld meg az ízületeit.. Aztán ráér másfél éves kora után arra hogy jó "testben" legyen meg hogy sportoljon
2/6 anonim válasza:
Ugye nem fontosabb az, hogy hogy néz ki a kutya, mint hogy milyen az egészsége? Ne legyen jó testben legalább 10-12 hónapos koráig, mert hihetetlenül megterheli az ízületeit. Majd úgy másfél éves kora után bőven ráérsz izmosítani, erősíteni, lesz még jó 10-15 éved erre.
3/6 A kérdező kommentje:
persze persze értem én meg köszi hogy irtatok :) am ugy gondoltam ezt a sportot hogy valami ami lefoglalja mert néha csak rájön és rójja a köröket a keneljében megy mindennek neki driftel stb. napi 2 szer sétál de még igy is túl energikus :)
2013. márc. 18. 16:25
4/6 anonim válasza:
Semmilyen sportot nem szabad még labdázni se.. persze valamennyit lehet de 20-30percnéltöbbet ne többet. 1éves kora után meg el lehet kezdeni sportolgatni másfélévesen meg már mehet ami belefér súlyhúzás lógatás walljump akármi :)
5/6 anonim válasza:
Tanítsd és legyél vele minél többet, vidd minél többet más kutyák közé. A szellemi fárasztás és a fajtársakkal való kommunikáció egyébként is sokkal hatásosabb, mint bármilyen fizikai megerőltetés.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi megfogadom :)
2013. márc. 18. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!