Ugat a szomszéd kutya és nem tudok tőle aludni. Hogyan éljem túl?
Figyelt kérdés
Sajnos két szomszéddal arrébb a kutya rászokott az éjjeli ugatásra.kKisebb megszakításokkal végig ugatja.Vártam egy évet,hátha átmeneti,vagy felfordul,mert már idősebb.Kimentem,rászóltam,kapott vizet is a nyakába,semmi.Amíg nem kezdte az éjjeli hepajt,fel sem tűnt,hogy ugat nappal is,így viszont már ez is idegesít.Beszéltem a tulajjal,aki félig süket,hogy vagy engedje be estére,vagy tegyen rá estére egy ugatás gátló nyakörvet.Nem tudom emiatt e de a telet átvészeltük.Most itt a tavasz és megint elkezdte az értelmetlen ugatást 24 órában.3-4alkalommal is felkelek egy éjjel arra,hogy monoton hangon nyomja.Biztos az is baj,hogy a gyerekek miatt megszoktam,hogy éberen alszom,nem is vagyok fáradt,de szeretném ha nyugodtan átaludhatnám az éjszakát.2013. ápr. 1. 09:19
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Néha az is segít ha elmondhatom,ha már tehetetlenségében az ember nem tud mit tenni.Gondolom te is jobban érzed magad a kommentedtől,amiben jól megmondtad a magadét,de a haszna nem sok volt.
2013. ápr. 6. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!