Jó vagy rossz? (kutyatáp)
jó minőségű táp mellé nem kell pluszba annyi húst adni..
rossz minőségű táp mellé meg elengedhetetlen,hogy pluszba ne kapjanak vmit pl hús,csont,zöldségek..
olyan nincs,hogy nem szeretik!
válogatnak amit nem kéne hagyni!!
a konzerv önmagában nem kaja,mert csak víz egy óra múlva tuti,hogy éhes lesz a kutya..
viszont azt nem értem ha minden nap kapnak házi kosztot minek konzerv?
Pedig másként nem tudod leszoktatni őket a válogatásról,ami nem természetes viselkedés.
Képzelj el egy vadon élő falkát.Elejtenek egy őzet.Az egyik falkatagnak eszébe jut,hogy ő nem szereti az őzet,csak a nyulat.Senki nem kényszeríti a neki nem tetsző kaja evésére,hanem szépen éhen hal.
Semmi bajuk nem lesz,ha kényszeríted őket,hogy azt egyék,amit kapnak.Nem az evés élvezetéért esznek,hanem a túlélésért.
Ha tőlünk kérdezel vmit,amiben nem vagy biztos,akkor miért szabod meg,hogy milyen válaszokra nem vagy kíváncsi?
Ennyi erővel azt is írhattad volna,h moslékkal eteted a kutyád,és csak olyanok írjanak már,akik azt írják,hogy "ne aggódj,jó a kutyának a moslék is".....
A konzerves tápoknál mindig olvasd el az összetevőket.Az ilyen "hús és hússzármazék min.4%" egy kalap sz@rt sem ér.Nem tudom a Morzsi miféle,de szerintem ez a kategória.Azt sem tudom mennyi pénzt adsz ki érte,de 300-400 ft közötti áron,már lehet viszonylag magas 30-45%-os hústartalmú tápokat kapni.Én az Aldiban vettem tegnap 30%-os hústartalmú "Rufus" konzervet 299 ft-ért.
A száraz táp sokkal jobb a kutyáknak,és sokkal több mindent tartalmaz,amire szükségük van.Persze,nem a 10kg/3000Ft-os félére gondolok.Ha vennél egy jó minőségű középkategóriás tápot (Brit Prémium) akkor sztem sokkal jobban jönnél ki egy hónapban anyagilag.A konzervet meg néha napján mellé lehet keverni.Vagy bármi mást.
A kutya pedig nem válogathat.Már írták,hogy a természetben sem válogatnak,és ez így van rendjén.Ha csak a libamájat ennék meg,akkor azt vennél nekik?
És minden nap csontra nincs szüksége.Heti 2-3 alkalommal bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!