Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nehezen lehet elpasszolni...

Nehezen lehet elpasszolni keverék kutyák kölykét?

Figyelt kérdés
Van egy szuka kutyám (apja is, anyja is keverék, összesen 4 "összetevőből" áll, vagy nem tudom hogy szokták ezt mondani). 3 éves, még nem volt vemhes. Szeretném, ha lennének legalább egyszer kölykei, az egyiket meg is tartanám, de több nem férne el. Mennyi az esély rá, hogy el tudom ajándékozni a többit? Nagyon félek tőle, hogy a nyakamon maradnak, mert egyszerűen nem férne el már kettőnél több kutya. Ha iwiw-en meg egyéb netes helyeken, újságokban hirdetem, hogy ingyen el lehet vinni őket, akkor elviszik őket belátható időn belül?
2009. szept. 19. 15:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
51%
Csak azt nem tudom,hogy a tenyésztőket miért védik annyira akkor?Azok a kutyák is ellenek,azok a kutyák is szenvednek!!!főleg ha már 6-jára ellenek!És mégis a tenyésztő az megvan értve!
2009. szept. 19. 16:24
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz.nagyon.Pesten járok menhelyre,azt is tudom itt mi a helyzet,de családom vidéken él,meg 20évet én is ott töltöttem,tehát láttam,tapasztaltam.házal mindenki a kutyajaval meg gyerekek kinaljak az iskolában.éppen elég kutya születik véletlenül,direkt ne szaporítsd.sokszor fajtatiszta kölyköket is kidobnak ha nem találnak gazdát nekik,a keverékeket meg nem győzzük összeszedni utcaról.sok kutya maradt már így rajtunk.ők is akartak nyilván egyet,de a többinek már nem lett gazdi.szóval ne,ha kérhetlek
2009. szept. 19. 16:24
 13/40 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez az... Gondolom kinden keverékes jól kivizsgáltatja fedezés előtt a kant, szukát. Terhesség alatt is rendszeres hordja UH-ra, kivizsgálásra. Elléskor készenlétben áll az orvos számával. Ugye? Hozzáteszem sokan már mesterségesen termékenyítneek meg, hogy ne legyen akkora macera. A tenyészállatok nem szülnek 6x. Mivel egy meghatározott korban nyugdíjba vonulnak, és szigorúan van szabályozva az is hogy mikor szülhetnek legközelebb. Azon kívül sokszor évkig nem hoz le almot a tenyésztő, mert nincs épp megfelelő kan, vagy vevő. A kiskutyák előre le vannak foglalva alár születés előtt is. A tenyésztő ad hozzájuk szerződést, elővásárlási jogot ha esetleg meg akarnának válni tőle. Vásárlás előtt jól meigsmeri a gazdákat. A kutyákfajtákat nemesíteni, tökéletesíteni próbálja. Ilyen egy JÓ tenyésztő. Szóval tájékozódni mielőtt szidod őket...
2009. szept. 19. 16:30
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
Nananana elég naív vagy,ha azt gondolod sok ilyen tenyésztő van...pfffföh
2009. szept. 19. 16:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a biztos ha nem ellik egy kutya sem.
2009. szept. 19. 16:35
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Te meg elég naív vagy hogy azt hiszed a tenyésztő attól tenyésztő mert annak nevezi magát, címei vannak, kennelneve meg ad törzskönyvet. Aki nem jó tenyésztő az ugyanolyan mint a szaporítók... Tehát nincs miről beszélni... Azokat ugyanúgy el kell itélni. Egy jó tenyésztő igenis így csinálja... Én csak ezeket védem szóval tényleg nincs miről beszélni.
2009. szept. 19. 16:36
 17/40 anonim ***** válasza:
32%
16:24-es vagyok.Azt nem azért írtam hogy azt gondolom a keverék kutyákat szaporítani kellene!Mert nem kellene!azt csak mellékesen jegyeztem meg hogy az sem tetszik amit egyes tenyésztők csinálnak!
2009. szept. 19. 16:36
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek... Épp ez az! Hogy azt hiszitek mindenki tenyésztő aki annak hívja magát! És annak alapján utáljátok az Igazi Tenyésztőket is! Ez csakis a viselkedésükön múlik... Az hogy címei vannak, kennelneve, törzskönyvet ad, szükséges de nem elégséges feltétele annak hogy tenyésztő legyen valaki.
2009. szept. 19. 16:39
 19/40 anonim ***** válasza:
34%
Hát de pont erről beszélek...hogy olyan akit te mondasz ro.adt kevés van!
2009. szept. 19. 16:41
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne szaporits!!! Ma voltam az illatos uton menjel te is és megérted miért!!! Menj el egy menhelyre és fogdj örökbe egy kiskutyát ha szeretnél még egyet de ne szaportis tele vannak az utcák szerencsétlen, segitségre szoruló állatokkal!
2009. szept. 19. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!