A spánielek könnyen ellenek?
Sára2000 mivel a kérdező jóval utána írta hogy találta ezért amit előtte írtunk az nem érvényes rá. De azért te leszeszel mindenkit és még támogatod is szaporítást, gratulálok.
Látom egyeseknek itt komoly problémájuk van a szövegértéssel vagy a logikával vagy nem tudom.
Az előző gazdától meg elszökött a már vemhes kutya vagy közben kapta be a legyet?
"Jah,és ellik! Mindenki így mondja,mindenhol így van írva,akkor miért írnám máshogy?Még az ellési naptár is így van írva."
Értem, tehát azért, mert az emberek többsége buta és tudatlan, te is felhatalmazva érzed magad arra, hogy beállj közéjük. Én kérek elnézést!
(Amúgy a szarvasmarha ellik és pl. a juh. Attól mert a sok idióta szerint a kutyája "most elli meg a babákat" még így van.)
Istenem, de sötét vagy! Attól, mert többen használják az ellés szót még nem helyes kutyák esetében! És én igenis utána néztem már ennek.
Szóval kérdezz meg egy jobb állatorvost, és egy olyan embert aki a magyar nyelv helyességével foglalkozik, hátha nekik majd hiszel... (Én ezt is megtettem anno.)
Nem, azért kérdeztem meg mert számomra fontos az információszerzés és, hogy ne annyi tudással haljak meg, mint amennyivel születtem... És engem érdekelt.
Azért tettem szóvá, mert unom, hogy folyton helytelenül használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!