Vettem tenyésztőtől kutyát akinek a szülei törzskönyvesek, a kicsit hol tudom tk-zni? és mennyi idős koráig lehet pl ha 3 évesen szeretném, még van rá lehetőségem?
Sehol. Pont azért adták törzskönyv nélkül, mert nem akarták letörzskönyveztetni .
Nem valószínű, hogy a "tenyésztő" megcsinálná neked. Egyszerűen elég komoly anyagi vonzata lenne.Te pedig nem fogod tudni megcsináltatni.
"Sehol. Pont azért adták törzskönyv nélkül, mert nem akarták letörzskönyveztetni."
azért adták el, mert én kértem tk nélkül :) ne okoskodj ott ahol nem tudod a körülményeket kösz!
Ahogy az előttem válaszoló írta: tenyésztőnél nem opció, ő adja. Minden kutyához.
Ha pedig nem kérted, akkor miért akarod letörzskönyveztetni? Nincs rá lehetőséged, csak a tenyésztő törzskönyveztetheti a kutyádat, azt is csak 6 hónapos korig.
Ha az adott alomra a "tenyésztő" kért törzskönyvet, akkor a te kutyádnak már semmiképp nem lehet, mert egy alomra csak egyszer lehet kérni.
"
azért adták el, mert én kértem tk nélkül :) "
Akkor mi a fenének kellene törzskönyv éppen 3 évesen?
ha most kaptál volna hozzá, hidd el, nem avul az el 3 év alatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!