Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lebénult a kutyám hátsófele....

Lebénult a kutyám hátsófele. Hol találok hordozó hámot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem állatpatikaban vagy inkább állatorvos által tudsz rendelni
2009. szept. 19. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd meg légyszíves, hogy mitől bénult le. (A kérdésedre nem tudom a választ, de nagyon érdekel az ok, mert 3 kutyám van.)
2009. szept. 19. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mi történt a kuytusoddal?

2009. szept. 19. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked 17:11 !

Ezt az oldalt kerestem...

Ő németjuhász és sajnos már 12 éves elmúlt. Súlyos diszpláziás, tavaly óta egyre jobban romlott az állapota és pár napja már lábra sem tud állni. :-(

De nemrég voltunk teljes kivizsgáláson a dokinál és a korához képest semmi más baja nincs tehát elaltatásról szó sem lehet.

2009. szept. 19. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
17:11-es vagyok. Nagyon remélem hogy rendbe jön a kutyusod, a mienknek is lebénult a 2 hátsó lába ezért ismerem az oldalt, elkapta egy nagy kutya, 1 hónapot küzdöttünk de helyrehozhatatlan volt a gerince ugyhogy múlt héten elengettük. Drukkolok nektek...
2009. szept. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!