Szerintetek miért csinálja ezt? Valami bajom van, vagy csak spontán?
Figyelt kérdés
Van egy westie kutyusom. Amúgy nem egy társasági kutya, de pár hónapja rosszul lettem, elkezdett piszkosul fájni a fejem és hánytam. előtte odajött, nyüszített, és böködött. 4 hónap alatt ez 4x volt, és mind a négy alkalommal, mielőtt elkezdődött ez a rosszullét, mindig előtte egy fél órával már jött oda. úgy hallotta, a kutyák megérzik a betegségeket, vajon ő mit érez? orvosom szerint csak gyomorrontásom van. Tapasztalatok valakinek esetleg?2013. márc. 28. 13:53
1/8 sippara válasza:
Gyomorrontás egy frászt. Migrén lesz az inkább, és igen, van kutya, aki megőrző előre. Érdemes lenne ellátogatnod egy fejfájás ambulanciára.
3/8 anonim válasza:
Igen, sok kutya megérzi az ember testében végbemenő változásokat. Gyakori, hogy epilepsziás roham előtt a kutya már tudja, és jelez.
Egyébként szerintem is inkább migrén, a gyomorrontás nem jár fejfájással, az erős fejfájás miatt viszont lehet hányni.
4/8 sippara válasza:
Bocsánat, első vagyok, nem megőrző, hanem megérzi, csak telefonról írtam :)
5/8 A kérdező kommentje:
és ez a migrén ez csak így egyik napról a másikra jön? mert azelőtt sosem fájt a fejem.
2013. márc. 28. 18:22
6/8 anonim válasza:
A migrénes fejfájás inkább felnőtt korban jelentkezik, neten sok írás van róla.
7/8 anonim válasza:
Az erős fejfájást kísérheti hányás.A kutyád különleges,mert bár van ilyen,hogy megérzi mi a baj,nagyon kevés kutya képes erre.Ha migréned van,a gyógyszer már nem nagyon hat,amikor érzed,hogy baj van és beveszed.De ha akkor amikor a kutyád észleli,de te még nem,akkor akár ki se alakulnak a tünetek,az időben bevett gyógyszer miatt.Az oxigén hiányos,szellőzetlen szoba is kiválthatja.Ha jelez a kutyu,szellőztess,mozogjon kinn.Figyelj arra,nehogy szénmonoxid legyen a gond.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi. szénmonoxid elvileg nem lehet, van jelzőnk. persze az is tévedhet sajnos...
2013. ápr. 2. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!