Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elkezdet a kutyusom tuzelni...

Tercsu kérdése:

Ha elkezdet a kutyusom tuzelni es miutan eszre vetem ra 3. napjara oszeragadt egy kutyusal akkor mar lexnek kiskutyak vagy meg nem? Amugy maltai mini rol van szo.

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 08:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

pedig tenyesztesre menenek mert labradorokat tenyesztek es ausztriaba hordom oket jo gazdighoz szoval nekem nem gondok a kiskutyak es legyszives hanyagoljatok a ,

én meg szent teréz vagyok...

ne nevezd magad ugy tenésztőnek hogy nem tudod mikor tüzel egy kutya...

milyen kutyával ragadt össze? csaknem a labradorral?

és nincs olyan hogy máltai mini.. a szaporítók szeretik a kisméretű kutyákat leminizni mert így könnyebben eltudják adni..

de mint "tenyésztő" neked ez tudnod kéne...

2013. márc. 30. 19:27
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudom h mikor tuzel a kutyusom csak eletemben eloszor van maltaival dolgom szoval ezert kerdeztem h legyek felvilagositva es nem labradoral ragadt ossze hanem maltaival
2013. márc. 30. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Elnezes, de tenyleg van ilyen fajta, ugyanis en is szlovakiaban elek, es itt nagyon nepszeru ez a fajta.
2014. ápr. 6. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:
máltai van, de mini máltai akkor sincs! a szaporítok szeretik elöszeretettel minizni a standardnál kisebb súlyú kutyákat, de mondjuk ugy hogy a máltai eleve toy/mini méretű!!
2014. ápr. 6. 20:11
 15/20 anonim ***** válasza:
De akkor is van, azert, mert magyar honban nem ismert, attol meg van!!!!! Es ez egy maltaibol kitenyesztett faj!
2014. ápr. 8. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Kiyari

a máltai hivatalosan 1,7 kg és 4,5 kg között mozoghat... áruld már el nekem akkor a te mini máltaid standardját létszíves... -.-

2014. ápr. 8. 23:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem a merete miatt mini. De nyugodtan rákereshetsz.
2014. ápr. 24. 10:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Képzeld el rákerestem de akkor sincs olyan hogy mini máltai.. ezt csak a szaporítók találták ki hogy könnyebben eladhassák a kutyáikat.

A cupsize kutyákról már ne is beszéljünk..

2014. ápr. 24. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudatlan gyoker! Ha magyar oldalon keresgelsz persze, hogy nem talalsz! Mivel abban az országban nem tenyesztik oket!
2014. ápr. 29. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
tudatlan gyökér aki mondja. máshol sincsen... nah persze szlovákia biztos kivétel..
2014. ápr. 29. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!