Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elkezdet a kutyusom tuzelni...

Tercsu kérdése:

Ha elkezdet a kutyusom tuzelni es miutan eszre vetem ra 3. napjara oszeragadt egy kutyusal akkor mar lexnek kiskutyak vagy meg nem? Amugy maltai mini rol van szo.

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 08:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor már régóta tüzelt a kutyusod

és ivartalanitani kéne

igen, ha összeragadtak lehet belőle kiskutya

még eltudod vinni dokihoz ivartalanitani

2013. márc. 28. 08:24
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
lesznek. vidd állatorvoshoz, és ivartalaníttasd.
2013. márc. 28. 08:25
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Megint egy "önjelölt szaporító"!!! Szánalmas....

Nincs még elég kutya ígyis??!

A helyesírásod pedig...inkább nem írok semmit...

És nincs olyan hogy máltai mini! A máltai selyemszőrű kutya az egy méretben van!!!

Az ilyen embernek/embereknek nem való kutya!

Ha mindenki ivartalanítaná a kutyáját, akkor menhelyre sem lenne szükség,mert szépen lassan elfogynának a kutyák,s mivel nem lenne másik, ezért bezárhatna végre a menhely és a kutyák boldgoan élnének a gazdikkal!!!!

Remélem,hogy nem fognak kiskutyák születni !!!

2013. márc. 28. 08:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Minek akarsz kölyköket?

A te kutyád is szaporított, gondolom mert ha jól tudom "mini" máltai nincsen. Akkor jársz a legjobban ha nem lesznek kölykök mert egy alom kiskutya felnevelése nem kevés pénz. Haszonnal nem tudod eladni a kiskutyákat...

Nagyon szeretheted a kutyádat ha ellésnek teszed ki. Vidd el ivartalanítatni, akkor nem lesznek felesleges szaporított kölykök + megkímélheted a kutyádat több betegségtől.

2013. márc. 28. 08:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már legalább 8-10 napja tüzelt, ha magára engedte a kant. És igen, valószínűleg vemhesült. Vidd el ivartalanítani, az a legjobb mindenkinek.
2013. márc. 28. 08:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Kint van a kertben a máltai? És főleg ilyen időben? Jó ég, ha ez komoly, akkor nem csak ivartalanítás kell, de sürgősen keress egy másik, felelősebb gazdát is neki!
2013. márc. 28. 10:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Mekkora méretű kutyussal csinálta?
2013. márc. 28. 12:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Nah kezdjuk ot hogy nem arra kertelek h ocskarold a irasom le.. om h mit gondolsz el tudtad olvasni nem?? akkor meg szalj le rola a masik meg h szlovakiabol vagyok es szlovak vagyok!!! masik h a kutyusom mini máltai nem tudom h magyarorszagon letezik e olyan de max 15 cm magasagu a 2 eves kutyusom ne mond nekem h az standard meret kovetkezo a kutyusom a lakasban van velem a kiskutyakat pedig tenyesztesre menenek mert labradorokat tenyesztek es ausztriaba hordom oket jo gazdighoz szoval nekem nem gondok a kiskutyak es legyszives hanyagoljatok a ,,a minek szaporitani a kutyakat,, nem erre vagyok kivancsi en kerlek szepen allatvedo vagyok es akarmelyiktek aki itt ocsarolni probal eljohet es megnezheti h mi van itt aztan talan eljut h nem kidobasra mennek a kolykok van ra kereslett ezert kelenek es en eletemben soha egyetlen egy allatot so öltem se dobtam ki !!! errol enyit köszönöm h felfoktatok es nem fogtok ocskárolni olyat akit nem is ismertek nem vagyok egy pisis kis csaj !
2013. márc. 30. 17:54
 9/20 A kérdező kommentje:

gyengebek kedveert

Mini máltai

[link]

es a normal meret

[link]

2013. márc. 30. 18:06
 10/20 anonim ***** válasza:
A kutyáid tk-esek, tenyészszemlések, kiállítási és munka eredménnyel, szűrésekkel rendelkeznek? Ha nem, akkor ne is nevezd magad tenyésztőnek!
2013. márc. 30. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!