Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz hogy a gyepmesteri...

Igaz hogy a gyepmesteri telepekre került kutyák 90%-át elaltatják?

Figyelt kérdés
Én ezzel kapcsolatban egymásnak nagyon ellentmondó információkat hallottam. Van aki rémséges, szörnyű helynek írja le ezeket a telepeket, hogy a kutyák nem kapnak semmilyen egészségügyi ellátást, a körülmények borzalmasak a kennelekben, sokan már a 2 hét várakozási idő alatt elpusztulnak, amelyik nem azt pedig elaltatják. Mások pedig mást mondanak, hogy igenis törődnek ezekkel a kutyákkal, ivartalanítják, kezelik őket és elég sok ideiglenes nevelőhöz kerül és sokat örökbe is fogadnak. Most mi az igazság? Vagy ezt telepe válogatja? A kérdés apropója egyébként az hogy most költöztünk kertes házba és szeretnénk egy kutyust, akit én örökbe akarok fogadni. De nem tudom ajánlatos-e elmenni egy ilyen gyepmesteri telepre körülnézni, mert én legszívesebben innen hoznék ki kutyust.
2009. szept. 18. 18:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hú, ez az örökbefogadó nap jól hangzik, csak sajnos a holnap az túl hirtelen van, nem vagyunk még felkészülve a kutyus fogadására. Milyen gyakran szokott lenni ilyen örökbefogadó nap? És egyébként is be lehet menni körülnézni, ugye?
2009. szept. 18. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen,belehet menni körülnézni amugy általában akkor szokott örökbefogadó nap lenni amikor minden kennelben van kutya,igy ha kihoznak egyet akkor már nem kell altatniuk.
2009. szept. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!