Nem baj ha a kutyám diót eszik?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit fura, de nagyon szerti. És nem lesz baja hogyha adok neki egy pár szemet?2009. szept. 18. 15:54
1/9 anonim válasza:
dehogyis, egyáltalán nem baj, nincs ezzel egyedül a kutyád, az enyém és az egyik ismerős kutya is imádja. ja és nem kell neki feltörni, fel tudja magának törni, az enyém is így csinálja :]
2/9 anonim válasza:
Szerintem sem baj, az én kutyáim ahogy potyog a fáról, úgy ropogtatják, imádják.
3/9 anonim válasza:
Az én kutyáim (border colie-k) is szeretik. Én nem veszem észre hogy bármi bajuk lenne tőle.
4/9 anonim válasza:
Nem baj.
Nálunk a kertben van egy nagy diófa. Ilyenkor mikor potyog a dió, a kutyák mindig szinte az összeset fölették. Nekünk alig jutott már. :)
Több kiló diót megettek és egyiknek sem lett semmi baja.
Egyedül azt utáltam, mikor a kutya hátulról a fa alól mindig fölhordta a teraszra a diót. Ott megtörte, megette, a héját meg persze ott hagyta a bejárati ajtó előtt. Mindig söpörhettem le naponta többször.
5/9 anonim válasza:
A miénk is eszi. Ezenkívül még eszi az almát, körtét, szilvát, barackot, füvet, meg mindtent. Semmi baja nincs tőle, sőt aztmondta az állatorvos, hogy a korához képest nagyon jól néz ki.:D
6/9 anonim válasza:
Nem baj ha adsz neki diót viszont mindenképpen szedd szét neki mert ha sokat eszik héjastól bedagad az ínye .Az enyém neki is be volt. lehet hogy megsértette.nagyon cuki volt viszont rossz volt látni hogy fájt neki.Alig tudott enni úgy hogy vigyázz mennnyit eszik belőle .
7/9 anonim válasza:
Nem baj,hiszen az olvajos magvak(dió,mandula,mogyoró) jót tesznek a beleknek,s a szőrük is fényesebb lesz. Az Én kutyáim is nagyon szeretik a diót,megtörik maguknak,de tényleg oda kell figyelni,hogy az ínyüket ne sértsék fel,ezért ,ha látod,vagy éppen ottvagy,elég ha rálépsz és majd ő kiszedi magának a dióbelet.
8/9 anonim válasza:
Nem baj,nekem is van 2 kutyám,és a diót ami leesik megeszik nincs tőle semmi bajuk.=D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Igazából arról én is sejtettem hogy nem lesz baja, csak azt nem tudtam hogyha sokat eszik akkor sem? De már megtudtam a választ köszi mindenkinek!
Sziasztok.
2009. szept. 21. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!