Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel foglalhatnám le a kutyákat?

Mivel foglalhatnám le a kutyákat?

Figyelt kérdés

Látom rajtuk hogy unatkoznak nagyon, pedig minden egyes nap foglalkozok velük de annyit hogy kb el se tudok menni itthonról kikapcsolódni mert fontosabb hogy velük legyek... Nyüszítenek ha bevan zárva mert estére nem hagyhatom kinnt őket, azt se bírja elviselni ha más kutya van kiengedve helyette, mit lehet ez ellen tenni? 4 kutyánk van egyszerre nem lehetnek kinnt mert már volt baj belőle.. szeretnék valami játékot kitalálni nekik amivel lefoglalják magukat ha én nem is vagyok ott, csak az a baj hogy eddig még egy labdát se mertem ott hagyni előttük mert "össze vesznének" rajta, nagy darab kutyákról van szó akiket nem tudok szét szedni ha baj történne ( megint ) azt pedig nem szeretném. Sétáltatni is folyamatosan vittem, mindent kipróbáltam, de ez van -.- nem bírok már vele, még trükkökre is tanítottam hogy lefoglaljam így is.... eladni pedig nem szeretném mert szeretem. De már az ember agyára megy, főleg mikor korán reggel meg kezd vergődni. Kutyasuli pedig nem megoldható, több szempontból. Szóval várom az ötleteket.

Köszönöm előre is.

2013. márc. 26. 16:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
játsz vele vidd el sétálni, néha kényeztesd kötélhúzás apportozás, tanítgasd néha pacsi, hempereg pitizz stb..
2013. márc. 26. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatból..tényleg, de annyi kutyát kellett volna vállalni amennyivel elbírsz. Az hogy ha összeugranak nem tudod szétválasztani őket, annyit jelent hogy nem te vagy a falkavezér. Ezt tedd helyre. Másrészt este olyan játékot játszatok ami kimeríti őket. Labdázás, frizbizés, ami valóban kimeríti őket. Este hosszú séta, ne fél óra, attól függ milyenek a kutyák, mekkora a mozgásigényük.
2013. márc. 26. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Séta! Szabadon futkározás, zárt helyen ,ahol póráz nélkül tudnak tombolni. Tanítás! Sok játék.
2013. márc. 26. 16:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Igaz nem kellett volna ennyit vállalni, de már ezen hiába gondolkozok, megválni már nem szeretnék tőlük, köszönöm pont ezeket próbálom csinálni velük.. már jó ideje..:)
2013. márc. 26. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyenként foglalkozz velük a többit zárd be. Ne zavarjon ha nyüszítenek, egy kis bezártságba nem halnak bele ;) Egyenként frizbizz, labdázz, kötélhúzást játsz velük ;) Ha jól kitombolták magukat nem lesz baj. Bár ez időigényes heti párszor megteheted nem? :D
2013. márc. 26. 16:51
 6/12 A kérdező kommentje:
És az hogy nyüszít, ugat, vonyít, mikor bevan zárva egy órára legalább az nem hiszem hogy annak köszönhető hogy unatkozik, mert ha valami oknál fogva nem foglalkoznék vele mert előfordul hogy nincs időm, akkor ha kiengedem csendben van. Ezzel mit lehet kezdeni? Nem bírja a bezártságot, pedig nem sötét helyen van meg semmi, csupán kenelbe. Mindent lát, csak irigy és kényes mert nem ő van kinnt. -.-
2013. márc. 26. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
De igen megtehetem. köszönöm :)
2013. márc. 26. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar amúgy ha nyüszít, csak a szüleimet. És félek hogy gondolnak egyet és eladják, mert már mondták..-.-
2013. márc. 26. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Esetleg az összeszoktatás nem lenne megoldás? kan kutyák vagy szukák? Lehet hogy az ivartalanítás sem lenne rossz, kevésbé lennének dominánsak. Próbáld őket össze szoktatni, és legyél te a falkavezér, mert akkor egy szóval le tudod őket tiltani egymásról ha összeugranak.
2013. márc. 26. 17:47
 10/12 A kérdező kommentje:
3 szuka és 1 kan, van amelyik ivartalanítva van, de ez nem ér semmit..:) Elég domináns fajta a saját fajtájával se jön ki, túl sokat képzel magáról:D így is csoda hogy megtűr maga mellett egyet. (remélem így is marad.)
2013. márc. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!