Bolognese kiskutyámnak kellene ruha! Szabás mintát küldeni?
Bemész egy boltba, megmondod a kutyád fajtáját és megmutatják, hogy milyen kell neki. Vagy keress olyan boltot, ahova be is lehet vinni a kutyát!
Vagy rendelj vateráról, külön csináltatni is lehet!
Találd fel magad!!!
Van szőre nem kell neki ruha..
2 bichonunk van, sose adtunk rájuk ruhát,télre meghagytuk a szőrüket és lenyírni meg már akkor fogjuk amikor jön a jó idő :)
Vikicca666 hoz szól:
Képzeld el nem lakok olyan helyen ahol bemegyek a boltba és veszek egyet!!!Ha nem segítesz akkor minek irsz??
Neked.:D nem ertem miert kell a masikat rogton.lehurrogni,aki csak segiteni akar,mert a vatera is egy lehetoseg. At meg honnan kene tudnunk,hogy nem.laksz bolt kozeleben?
Leirtad? Csakmert,lehet velem van a hiba,de nem.latom :-(
Ez meg mindenkinek szól annak aki hülyeségeket írkál!!
Na 1 az nem irtam ki hogy milyen messze is van bolt
2 oda van irva hogy szabásminta magamtól is rájöttem hogy tudok rendelni!!!!!!!Ennyit erről a Ugatni tudtok de olvasni nem!Jaj nagy segítség volt köszönöm ilyeneket magamtól is kitaláltam!!De akkor minek irsz ha nem tudsz értelmes válasz adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!