Ha a kutyát ivartakanítom abbahagyja a szuka kutyák vizelete iránti érdeklődését?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 10:11
1/12 anonim válasza:
Nem. A szukákat is érdekli egymás vizelete, ez nem ivartól, vagy ivarosságtól függ.
2/12 anonim válasza:
A mi kanunk míg ivaros volt, nyalta a tüzelő szuka pisijét. Erről az ivartalanítás után 100%-ban leszokott. Viszont még a mai napig megáll felettük, és 3x körbeszimatolja, de látni rajta, hogy már nem hozza tűzbe.
3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Pontosan erre gondoltam. Az nem zavar ha szimatolja, az információgyűjtés neki is kell. De attól már kikészülök hogy állandóan nyaldossa is. Undorító.
2013. márc. 25. 14:03
4/12 anonim válasza:
:) Én még megpótolom.Nem csak nyaldossa,hanem ízelgeti is utána,úgy,hogy még habzik is a szája :)
6/12 SargaRigo válasza:
De most azért, mert te undorítónak találod, meg kell csonkítani a szerencsétlent? Most képzeld el, ha valaki azért tenné ezt veled, mert megnéztél valakit az utcán!
Akkor már inkább ajándékozd el, ne tegyél kárt benne!
7/12 anonim válasza:
A mienk hál'istennek leszokott a pisinyalogatásról az ivartalanítás után. Az egy dolog, hogy számunkra ez nem vmi gusztusos szokás, de ráadásul ki tudja milyen betegséget szedhet össze így... mondjuk oltva van, de sose lehet tudni.
8/12 anonim válasza:
SargaRigo-val értek egyet.Nekem is kan kutyám van.Mielőtt kan kutya mellett döntöttem,utánaolvastam,kérdeztem,érdeklődtem,hogy mik a vele járók...Azt is tudtam,hogy érdeklődik a szukák vizelete és személye után,hogy esetleg nem annyira bújós mint egy szuka,hogy ivarérés után fehéres-halvány sárgás váladék csepeg a nemi szervéből(s ameddig ilyen színű,az nem betegség),hogy esetleg erősebb a territoriális védőösztöne stb. stb stb.Ha valaki esetleg egészségügyi okok miatt kell ivartalanítja kankutyáját,megértem.De azért herélni,mert normálisan viselkedik,csak a kanoknak megfelelően,és ez emberi szemmel gusztustalan,nem vall egy korrekt és ép gondolkodásmódra...Csakúgy az sem helyénvaló szerintem,amikor a kankutyát megnevelés,foglalkozás helyet megcsonkítják....Aki kan kutyát akar vásárolni(vagy szukát,mindegy),illik utánanézni a vele járó "pozitív" és "negatív" dolgoknak és eszerint dönteni a nem kiválasztásában...
9/12 anonim válasza:
Mi örökbe fogadtuk, ezért ivartalanítottuk a kutyát. Egyébként meg ki tudja milyen "aids-es" szuka hugyát kezdi el nyalogatni... Hát köszönöm, de nem kérek semmilyen betegségekből.
Ja és így "megcsonkítva" is köszöni szépen jól érzi magát a kutyám. Főleg, hogy nem szenved kangörcstől ;)
10/12 anonim válasza:
Utolsó,a kutyád mondta,hogy szenved amikor szukát érez??Vagy azért hálálkodott,hogy milyen jó töketlenül,jobb mint ivarosan??Jaj,hogy TE így gondolod...És reméled...Legalább ne beszélj a kutyád nevében...Nem vagy képes egy kan kutyával bánni,élni és ezért a neked legkönnyebbet választottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!