Egy kb 9-10 hetes kiskutya mekkora lesz ha felnő?
Figyelt kérdés
Bocsi, hülyén fogalmaztam meg.... Szóval ha kb 30 cm a marmagassága most, ha felnő mekkora lesz?2013. márc. 21. 16:07
1/8 anonim válasza:
Figyelj... előszőr tegyél fel egy normális kérdést és utána várj rá normálist választ...
Amugy a kutya fajtájátol is függ... de attol is hogy hogy van táplálva , van e betegsége bármi befolyásolhatja
Legközelebb figyelj oda hogy , hogyan fogalmazod meg a kérdésed.. semmi részletességet nem irsz le de a választ azér várod
2/8 anonim válasza:
elsősorban a fajtájától függ. először a mancsa fejlődik ki, ha az nagy a testéhez képest, akkor valószínűleg nem lesz padlócirkáló
3/8 anonim válasza:
Tegyél fel róla egy képet, úgy többet tudunk mondani, de amelyik 10 hetesen 30 cm az nem lesz kicsi.
4/8 A kérdező kommentje:
nem pontosan érdekel, tuomm hogy azt nem lehet megmondani előre. csak hogy németjuhász méretű vagy közepes stb... mert pl egy jorki ennyi idősen nem 30 centis a marja. ja, és iszonyú álmos vagyok nem jutott eszembe, hogyan fogalmazhatnám meg értelmesebben. xD de a magyarázatba leírtam.
2013. márc. 21. 16:17
5/8 A kérdező kommentje:
hű, hát a lábai nagyon hosszúak őzike benyomást kelt jelen állapotába a kutya. :D de keverék, azért nem írtam fajtát.
2013. márc. 21. 16:18
6/8 anonim válasza:
Nem a lába hosszúságát kell nézni, hanem a mancsa nagyságát, ha a kutyához képest nagy a mancsa akkor nagy termetű kutya lesz. Amúgy ha 10 hetesen 30cm a marja akkor nagy termetű kutya lesz.
7/8 anonim válasza:
mancs= kéz tudod.. amin áll :D
ha az nagy akkor várhatóan nagytestű lesz
ha kisebb a tappancsa pici marad ha majd nemcsak egyezik a tappancsa a lábszárával.. xD akkor közepes. :)
Én ezekből figyelem a kölyköket, hogy mekkora lesz. :)
8/8 anonim válasza:
Mamámnak van egy keverék kutyája. Kiskorában a testéhez képest iszonyatosan nagy mancsai voltak. Meg hosszúak voltak a lábai is a testéhez képest. Azt hittük hogy majd 'oroszlán méretű' lesz a kutya. Hát..nem az lett. Meg maradtak a nagy tappancsai..de a kutya kb akkora lett mint egy francia bulldog. Csak hatalmas mancsokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!