Szerintetek van mini yorki? És ha van ha nem miért ilyen picik? És ugyan addig élnek mint a normál méretűek?
A Royal Canin yorki táp az nagyon jó!! Nyugodtan adhatod neki! Csak annyit mondtam, hogy a doki majd lehet felír plusz vitamint, vagy erősítőt, majd ő megítéli hogy kell-e.
Amúgy, kezdd el korán tanítgatni!:) Attól, hogy kicsi, még nagyon értelmes kutya! Lassan megvan az oltási program, ugye? Na, ha megvan, akkor vidd sokat idegen kutyák közé, játssz vele, állíts fel szabályokat és tartasd be(pl. most az ágyra ugrálás tiltása) és akkor nyugodt, jól nevelt, barátságos lesz:)
Ha az ágyon alszik, és csak az ugrálást tiltod, akkor amikor nem vagy otthon, az ágyon fog ülni végig?:D Jobb letiltani az ágyról, és csak akkor mehet föl, ha te veszed föl és rakod magad mellé. De ahogy érzed, ha le tudod tiltani az ugrálásról akkor az is jó, bár szerintem nehezebb dolgod lesz.
Az én kutyám a tápon kívül gyümölcsöket is eszik, (alma, narancs, néha-néha egy kis banán) zöldséget is adnék de a répát kirókázza:D Sajtot is szereti, yoghurtot meg kefirt is adok neki néha.
Amit ne adj neki, az a hüvelyes zöldségek (bab, borsó, stb), krumplit se, fűszeres dolgokat se, meg semmit amiben kakaó van!
A szeménél azért van a szőr összeragadva, mert könnyezik. Barnás az az elszineződés? Mert akkor a port könnyezi ki, ami belemegy a szemébe. Törölgesd le neki minden nap óvatosan, vagy bemehetsz a gyógyszertárba, ott árulnak valami folyadékot ami jó erre, csak most nem jut eszembe a neve.
A fésülgetésre meg muszáj rászoktatni, rakd fel egy asztalra és ott fésüld, mert ott jobban egyhelyben marad:) A végén adj neki jutalomfalatkákat, vagy párizsit. Egy idő után megszokja, a szemtisztítást is, pláne ha utána finomat kap.
40 dkg elég kevés 3-4 hetes korukban szoktak kb 40 dkg lenni
Royal nem valami jó csak nagyon sztárolják, tele van kukoricával és ízfokozóval. Mondjuk nekem allergiás a kutyám és amikor royalt evett akkor jött ki nála. ( biztos kijött volna mástól is de attól nagyon )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!