Nekem az egyik ismerősömnek olyan yorkie-ja van ami kissebb mint a normál. Nem tudok semmit pontosan de szörfözz kicsit a neten és biztos találsz valamit. Hajrá! :)
2013. márc. 19. 17:31
2/34 anonim válasza:
Én lakótelepen élek, itt is van egy nagyon nagyon pici yorki, pedig már felnőtt, 5-6 éves biztos van, ha nem több. Minden nap többször sétáltatják, Én még ilyen pici kutyát életemben nem láttam ezen kívül.
2013. márc. 19. 17:34
3/34 anonim válasza:
nincs olyan hogy mini yorkie. csak sima yorkie van ami amugy is toy méret, és a megengedett súly az 1-3 kg között van.
vannak az ugy nevezett luxpupok vagy teacup puppy-k amiket koreában szalagon gyártanak kegyetlen módn. nagyon sok a beteg kutya és szerencsés az a gazdi akinek megéli az egy évet a kutyája. és nagyon drágák is.
2013. márc. 19. 17:36
4/34 A kérdező kommentje:
Szóval a kisebb yorki kevesebb ideig él????
2013. márc. 19. 17:40
5/34 anonim válasza:
nincs mini yorkie a standard úgy szól, hogy 3,1 kg-ig bezárólag!
Más fajtára sem mondják, hogy mini amelyik nem éri el a standard méretet ( ahol mérnek marmagasságot )
Kisebb az átlagnál de NEM mini!
Uszkároknál, Schnauzereknél van törpe, közép, óriás ( toy ) méretek
2013. márc. 19. 17:45
6/34 anonim válasza:
Nem a kisebb yorkie sem él kevesebb ideig!
A beteg szaporított kutyák élnek kevesebb ideig!
Mint írtam minden fajtánál lehetnek kisebb nagyobb méretbeli eltérések
2013. márc. 19. 17:47
7/34 A kérdező kommentje:
Nekem is van "Mini" Yorkim 3 hónapos 40 dkg. Szerintetek az normális és ő is addig fog élni mint egy normális méretű??
2013. márc. 19. 17:58
8/34 anonim válasza:
Nincs mini yorkie, csak úgy jobban eltudják adni a szaporítók, legtöbbször beltenyészet miatt alakul ki a normálistól eltérő méret. Semmikép sem egészséges. Tenyésztőtől nem veszel ilyet.
2013. márc. 19. 18:08
9/34 anonim válasza:
Második vagyok ismét. Szerintem ne aggódj, ez a kiskutya is nagyon picike, és mondom, 5-6 éves, minimum.
2013. márc. 19. 18:10
10/34 A kérdező kommentje:
18:08 ahogy leírtad nincs ilyen de az ilyen féle kutya kevesebb ideig élnek mint a normál?? és többször kell állat orvoshoz vinni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!