Európa legjobb border collie kennele?
Amúgy, a felsoroltaknál aztán soha, semmilyen egészségügyi probléma nem fordult elő, ne? :-D Mert min. 3-ban epilepszia tuti volt... Sajnos akárhonnan is vesz, nincs semmi garancia arra, hogy egészséges lesz a kutyája.
Egyébként pont azért ajánlottam ezt a módszert, mert így nagyon szépen meg lehet látni, hogy nincs nagyon olyan kennel, amelyikből futószalagon jönnek az agility bajnokok, ilyen szempontból a GP-t ki lehet talán emelni, de a GP "vásárlóköre" sem akárkikből áll, és ha jól tudom, nem is olyan könnyű onnan kutyát venni ;)
ár : ???
2000-2500.-euró :)
nesze neked :)
gondolom , egy világ vagy európa bajnok ősökkel rendelkező kennel, kölyök kutyáinak az ára min: 2000 -2500 euró .
gondolom ezt abból, hogy jelen pillanatban Ausztriában és Németországban egy síma ,normál pedigrés miniatűr bull terrier ( ami még csak nem is annyira népszerű ) 1500 euró:)
Magyarországon ,egy normális kennelből ,egy síma angol buldog alapáron 1000 euró.
ezek az árak leinformálhatóak :)
úgy tudom ,hogy egy komolya munka versenyzőnek készülő németjuhász,vagy malinoá kölyök ára akár 2-3000 euróig is elmehet ( a szülők eredményei alapján )!!
ez is hasonló kategória,és a kérdés nem csak Magyarországra vonatkozik:)
de vannak és voltak kiváló Magyar agility versenyzők, ők esetleg többet tudnának erről???
keresd meg őket . ??
Leinfózhatóan tudom, h egy ilyen kölyök 800-1400 euró között van. Lengyeleknél az alsó határ körül, németeknél, osztrákoknál simán 1200 körül - uyanattól a fedezőkantól vagy legalábbis hasonló kvalitásútól.
2-3 ezer eurót meg csak képzett kutyáért kérnek el...sőt, ott több is lehet az ár (bordernél konkrétan ez akár fontban is érthető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!