Melyik a legjobb border collie kennel?
de mint az elöttem lévő leírta,a Poseidon kennel is jó :)
Fölleg hogy ott most akkor ezek szerint alom is lesz! :D
Akkor mindenképp a Poseidon. Ott most - ha minden jól megy - Mawlch Taff fog fedezni, aki kimagasló "agilitys" géneket hordoz és örökít. Kitűnő ugrásstílusa van és munkakészsége.
(azt meg lehet kérdezni, h melyik suliba jártok, tehát hol lesz kiképezve a kis lurkó?)
Ha valóüban komoly céljaid vanank akkor felejzsd el az itthoni kenneleket!
Teli vanank otromba korcs túltenyésztett BC-kel!x)
Sajnos ez az igazság....külföldön röhögnek a hazai vérvonalon és tenyészeteken...
venomancer ha ennyire lebecsülöd a magyar tenyészeteket (ebben az esetben a border collie) akkor szerintem megse szólalj...milyen nyomos okod van arra hogy igy lebecsüld?
Talán vettél egy kutyát egy tenyésztőtől és csalódtál?
Vagy csak úgy szimplán sz*rsz rá és itt osztod az szed...
Tény, hogy világszínvonalú, kifejezetten agilityhez tenyésztő border kennel nemigen van itthon. Azonabn vannak nagyon jó párosítások. És azért egy Taffot lefikázni elég merész dolog ;) Neon pedig egy iszonyatosan jó karakterű kutya, nem tudom, te láttad már őt? Mert ha nem akkor inkább ne szólalj meg. Lehet, hogy maguk a kennelek nem világszinvonalúak agility terén, de ne csak magát a kennelt nézzük, hanem az adott párosításokat is. És aki agility-s bordert akar, annak a Taff-Neon párosítás magyarországi viszonylatban óriási lehetőség és szerintem ezek a kiskutyák nemzetközi mezőnyben is meg fogják állni a helyüket!
Úgyhogy igen, én is ezt ajánlom, ha már van agis tapasztalatod, Kérdező! :)
A Magic Shepherd-ben pedig nem is lesz alom mostanában, a Blessed Borders következő almánál meg, ha már agility, akkor a Taff almot inkább. ;)
Venomancer, te tudod miről beszélsz jelen esetben??
Nem a magyarországi border kennelekről volt szó, úgy am block, hanem konkrétan erről a párosításról, ahol az apa Taff lesz. Ha ennyire értesz hozzá, akkor biztos mond neked az a név valamit h Granting Pleasure vagy Mawlch... Nah már most Taff apai ágról GP, anyairól meg Mawlch (és nem utolsó sorban Ultimate Bob) leszármazott.
Gondolkoztál volna előbb mielőtt elkezdtél gépelni....
(Az más kérdés, h más magyarországi kennelből nem vennék kutyát agilityre, az biztos. Sőt innen is csak ebből a párosításból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!