Esőben hogy oldjátok meg a kutyasétáltatást?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 15:13
2/8 anonim válasza:
Megázunk:)
Télen meg megfagyunk, mivel őt vinni kell, hóban, esőben, fagyban, és kánikulában is:)
3/8 anonim válasza:
Esernyő, a kutyára meg vízálló ruha, hogy ne nagyon koszolja össze magát.
4/8 anonim válasza:
esőkabát, vízálló cipő - gumicsizma-bakancs .
törölköző előkészítve a megérkezésnél :)
( a Lidl-be láttam rövid szárú gumi-cipőt , szerintem kimondottan kutyasétáltatásra találták ki ,mert még mintás is volt :)
a kutyák szeretik az esőt , csak mi emberek félünk a víztől :)
sokkal kevesebben vannak a parkban, ha esik,tehát nyugodtabban kutyázhatsz :)
javaslom a séta után egy nagy méretű pamut-pólóval ( persze szakadt-lukas is jó ) töröld át ( az felszívja a viz nagy részét )
majd jöhet a törölköző !
majdnem minden kutya szereti ha törlik,és dögönyözik . az udvarban tartott kutyáknál,persze ez felesleges .
5/8 anonim válasza:
Ázunk aztán törölközünk otthon
6/8 anonim válasza:
Egy leselejtezett sportcipő és féllábszárig érő esőkabát. Kutyusnak semmi baja az esővel, nekem se különösebben :) Amúgy udvari kutya nem nagyon törölgetjük, megrázza magát, lemegy a helyére a szutiba és megszárad a bojler melegében :) Ha az eső mellé hideg is van, akkor ez után jön az esti forró fürdő, forró teával, és a kellemes fáradtság érzet :)
7/8 anonim válasza:
Én személy szerint imádom az esőt, ezzel együtt megázni is imádok. (Most valószínűleg hülyének néztek, de ez van, lehet hogy kettyós vagyok :)) Valószínűleg a kutyám is tőlem "örökölte", mert ő is imádja az esőt. Ahogy jobban rákezd, ő megy és kapkodja az esőcseppeket. Egyébként ő is kinti kutya, hazaérünk, megrázza magát, és kész. Ha tél van, havas lesz vagy saras, és marha hideg van, akkor törölköző, és bent aludhat éjjel a cserépkályha mellett. Nem nagyon csinálunk ügyet az esőből.
8/8 anonim válasza:
Nyűgös hisztizés közepette káromkodok, és reménykedem, hogy eláll. Ha nagyon nem áll el, akkor kimegyek (káromkodva) velük, de csak addig vagyunk kint, amíg nem szarnak, aztán irány haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!