Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hasmenés és hányás mitől lehet?

Hasmenés és hányás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Rendesen folyt belőle a termék, és ilyen átlátszó nyálkásat öklendezett fel többször is a reggel folyamán. Séta közben nem futkározott, nem nagyon volt kedve a fűbe sem bemenni. Amikor én bementem, hogy magam után csaljam, csak leült a járdán és nézett. :( Végül bejött, csóválta a farkát meg szaglászott, de nem szaladgált. Meg egész úton nagyon lassan közlekedett. Amikor elindultam otthonról, akkor sem úgy viselkedett mint szokott, csak ült és nézett. :(

Ma reggel jelentkeztek a kutyuson a tünetek. 5 percre van a munkahelyem, úgyhogy ebédidőben hazamegyek, megnézem hogy van, ha úgy látom rosszabbul, elmegyünk orvoshoz, de addig is szeretnék tájékozódni, mert nagyon aggódom érte.

Szerintetek mi lehet a gond?

2013. márc. 19. 08:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na most érkeztem vissza az ebédszünetből. Teljesen jól van, semmi baja, boldogan várt haza. :) Azért levittem egy rövid sétára, hogy megnézzem a produktumot, de csak boldogan jelölgetett, szaglászott és szaladgált. :)

Igen, ő is egy kis porszívó sajnos. Nagyon sok mindent megtanítottam már neki, de ezzel meggyűlik a bajom.... Mindegy mit csinálok, semmi fejlődés a téren.

2013. márc. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!