Mért jó rágörcsölni a kutyanevelésre?
Kevés időt forditanak arra, hogy megismerjék a kutyájukat. Én évek óta elolvasok mindent, ami megtetszik, és működik, azt alkalmazom. Lehet ez hagyományos dolog, vagy modern is.
Kitalálnak valamit, és azt görcsösen akarják, függetlenül attól, hogy a kutya képes, ill. alkalmas-e rá. Ha véletlenül kimegy a kutya elsőnek az ajtón, sikitófrászban törnek ki, hogy elvesztették a "falkavezérséget" Uristen, most összedől a világ. nekem 6 kutyám van. És mind a 6-nál más vezetett a sikerhez:) De még csak nem is különböző fajták. Ott kezdődik a hiradó, hogy nem ismerik még saját magukat sem. mert ha ismernék, akkor olyan fajtát választanának, ami passzol az egyéniségükhöz, és közel sem lenne ennyi probléma.
Nekem a kedvencem, hogy minden esetben megjelenik két válasz: vidd suliba a kutyát, nem vagy elég falkavezér. :D:D
Ha páromnak említem ezt az oldalt, már csak ennyit mond: nem vagy falkavezér. :D
Viccet félre téve, szánalmas.... ezt már én is észrevettem. Arra bezzeg senki nem gondol, hogy évszázadokkal ez előtt is voltak kutyák, trénerek a fasorban sem voltak, viszont akkor is sokan jól nevelték a kutyáikat...!
Most komolyan, képzeljetek el egy falusi, egyszerű paraszt bácsit, aki úgy szól a kutyái után, hogy: Jaajj, hát Fifiii, jajj gyeremáár. Ott mégis ki ismeri azt a szót, hogy falkavezér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!