Első kutyának mit ajánlotok? Egy menhelyes kiskutyát vagy egy sheltit?
Figyelt kérdés
Mármint hogy első kutyának lehet menhelyes is? Persze egész picikét ha menhelyről!2013. márc. 17. 08:56
11/12 anonim válasza:
9-es, a normális menhelyeken értenek az állatokhoz, nem is kicsit. Ahol nincs lehetőség egy kutya jellemét rendesen megismerni, azt úgy hívják, hogy gyepmesteri telep, mivel ott nincs lehetőség rendes foglalkozásra a kutyákkal.
12/12 anonim válasza:
Sheltit akartam. Aztán megláttam egy menhelyen egy bozontos kis rosszcsontot...beleszerettem.. Szüleim válasza: te akarsz kutyát döntsd el te melyiket szeretnéd. Hosszas gondolkozás után a menhelyit választottam. Mivel 1. őt ha kihozom egy másik kutya életét menthetem.
2. Nem 60 ezer felett van a kutya.
3. a menhelyi kutyusok hálásabbak
4. ha Sheltit rossz helyről választom beteg is lehet..mert kitudja milyen a szaporitó/ tenyésztő... 60 ezret meg kutyusért nem fogok kiadni ( értem, hogy különlegesek de könyörgöm 200ezer ft egy kutyáér? inkább adományozom rászoruló menhelynek/ gyerekeknek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!