Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Wu2 sampon mennyire alkalmas...

A Wu2 sampon mennyire alkalmas kutyák fürdetéséhez?

Figyelt kérdés
Vettünk már neki puccos",fehérítő sampont,kiállítás előtt azzal fürdettük,de mivel hatalmas a szőre,a kutyus pedig elég koszos volt,elfogyott mind...Így a maradékot wu2-vel mostuk és nagyon szép lett a szőre,nem volt tőle baja sem.Szerintetek szabad azzal fürdetnem,vagy vegyek neki most is rendes kutyasampont?Nem azon az ezer-kétezer forinton akarok spórolni,csak érdekel,szabad-e egyáltalán kutyán is alkalmazni,mert szemlátomást igen szépet művel a szőrével.(Konkrétan hiába fehérített a kutyasampon,a koszt nem tudta úgy kimosni,mint a wu2)
2013. márc. 17. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Lassan 10 éve használom az ecetes öblítést a kutyáimon :-))

Sem bolha sem kullancs elleni más szereket nem használok és lehet, hogy az ecet miatt de évek óta sem kullancsuk sem bolhánk nincs. A kiállítások sokszor vannak erdős , tisztás területeken és mi mindig megússzuk.

2013. márc. 17. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Tökk kiállítási kutyát is megismertem már, akik csak ezt használnak. több kozmetikust is. Kozmetika során én is ezt használom a kutyákon, és a saját hajamra is ez megy. Narancssárga feliratos WU2. Legjobb.

Még bőrbeteg kutyára is tökéletes, utána szebb lesz a bőre és kevésbé viszket.

2013. márc. 17. 10:12
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez az ecetes öblítés engem is érdekelne.Higítani kell az ecetet mielőtt a kutyára teszem? a Wu2 használja az én volt kozmetikusom is,csak higítva csinál mindig egy liternyit és kész.
2013. márc. 17. 10:15
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Igen, természetesen hígítani kell az ecetet tiszta vízben, ami ne legyen forró és ne legyen hideg, kézmeleg, hogy a kutyának ne legyen kellemetlen. Ezzel már nem kell csinálni semmi, csak átöblíteni vele a kutyát, hogy minden bőrfelület érintkezzen az ecetes vízzel. És kiöblíteni sem kell, hagyni kell így megszáradni.

Ha használsz fehérítő sampont, akkor az után alkalmazd az ecetes vizet, én komondorokon használtam így, a végeredmény tökéletes volt, de nekik valóban kellett a fehérítő sampon, hogy látványosan fehér (olykor már túl fehér) legyen a kutya.

Az arányokra nem szoktam precízen figyelni. WU2-t is, és az ecetet is hígítani kell, nem a töménység a lényeg egyiknél sem.

2013. márc. 17. 11:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ecetes öblítés az embernek is jót tesz :) Csak nekem problémás a hajam, és az ecetes öblítés után két kiló balzsam kell rá :D

Főleg szappanos hajmosás után ajánlott, h rendbehozza a ph-t.

2013. márc. 17. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:

én egy fél literes flakonba hígítok kb. kicsivel kevesebb mint egy ujjnyi ecetet.

Little red örülök, hogy neked is bevált a wu2 emlékszem még régen nagyon ellenezted!

2013. márc. 17. 11:45
 17/18 anonim ***** válasza:

ÉN?????? Soha! :D Az nem én voltam. Én mindig is mellette kampányoltam - legjobb tudomásom szerint :)

Hogy ha évekkel ezelőttre gondolsz, az lehet. :D De több, mint 2 éve simán mellette vagyok :)

Ami ellen régen is "kapmányoltam" és most is, az a babasampon.

2013. márc. 17. 11:54
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

Nővérem is Wu2-vel mossa a fehér kiállítási puliját. A kennel tulajdonosa ahova tartozik, kutyakozmetikus, ő is azzal mossa a kutyákat. Csak kiállítás előtt még tesznek rá valami fehérítős port is.

Szóval szerintem nyugodtan.

2013. márc. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!