A Wu2 sampon mennyire alkalmas kutyák fürdetéséhez?
Lassan 10 éve használom az ecetes öblítést a kutyáimon :-))
Sem bolha sem kullancs elleni más szereket nem használok és lehet, hogy az ecet miatt de évek óta sem kullancsuk sem bolhánk nincs. A kiállítások sokszor vannak erdős , tisztás területeken és mi mindig megússzuk.
Tökk kiállítási kutyát is megismertem már, akik csak ezt használnak. több kozmetikust is. Kozmetika során én is ezt használom a kutyákon, és a saját hajamra is ez megy. Narancssárga feliratos WU2. Legjobb.
Még bőrbeteg kutyára is tökéletes, utána szebb lesz a bőre és kevésbé viszket.
Igen, természetesen hígítani kell az ecetet tiszta vízben, ami ne legyen forró és ne legyen hideg, kézmeleg, hogy a kutyának ne legyen kellemetlen. Ezzel már nem kell csinálni semmi, csak átöblíteni vele a kutyát, hogy minden bőrfelület érintkezzen az ecetes vízzel. És kiöblíteni sem kell, hagyni kell így megszáradni.
Ha használsz fehérítő sampont, akkor az után alkalmazd az ecetes vizet, én komondorokon használtam így, a végeredmény tökéletes volt, de nekik valóban kellett a fehérítő sampon, hogy látványosan fehér (olykor már túl fehér) legyen a kutya.
Az arányokra nem szoktam precízen figyelni. WU2-t is, és az ecetet is hígítani kell, nem a töménység a lényeg egyiknél sem.
Az ecetes öblítés az embernek is jót tesz :) Csak nekem problémás a hajam, és az ecetes öblítés után két kiló balzsam kell rá :D
Főleg szappanos hajmosás után ajánlott, h rendbehozza a ph-t.
én egy fél literes flakonba hígítok kb. kicsivel kevesebb mint egy ujjnyi ecetet.
Little red örülök, hogy neked is bevált a wu2 emlékszem még régen nagyon ellenezted!
ÉN?????? Soha! :D Az nem én voltam. Én mindig is mellette kampányoltam - legjobb tudomásom szerint :)
Hogy ha évekkel ezelőttre gondolsz, az lehet. :D De több, mint 2 éve simán mellette vagyok :)
Ami ellen régen is "kapmányoltam" és most is, az a babasampon.
Nővérem is Wu2-vel mossa a fehér kiállítási puliját. A kennel tulajdonosa ahova tartozik, kutyakozmetikus, ő is azzal mossa a kutyákat. Csak kiállítás előtt még tesznek rá valami fehérítős port is.
Szóval szerintem nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!