Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyám rosszat csinál és...

Ha a kutyám rosszat csinál és néha odacsapok neki (nem nagyot csak olyan lazát) akkor félni fog tőlem? Vagy előfordulhat hogy nemfog szeretni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"csak akor mikor elszökik séta közben másnak az udvarára bemegyen meg 1x szakadt az eső és vártam hogy jöjjön de nemjött énmeg ott álltam és vártam őt." - És ilyenkor visszamegy a kutya, és ráversz egyet? Mi jön le neki? Visszamentem, kikaptam. Minek menjek vissza? Inkább tanítsd meg neki az alap parancsszavakat, mert úgy tűnik itt inkább te vagy a hibás, mint a kutya.
2013. márc. 17. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Most minek kellett lepontozni? Az nem fáj neki, ha megragadod a grabancát, csak bőr.... a kutyamama is úgy korrigálja a kölykeit. Nem azt mondta, hogy tépje meg...

Ugyanígy ütöttek meg már egy összetekert pár oldalas újsággal? Hát marhára megnézném, hogy kinek fáj, viszont arra jó, hogy kizökkentse a kutyát.

2013. márc. 17. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy tud elszökni amúgy séta közben?
2013. márc. 17. 14:34
 14/14 anonim válasza:

Ugyan régi már a kérdés,de ha valaki esetleg még ide tévedne.....

Nem mindenkinek való a kutya. 😬

júl. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!