Érdekelne titeket ez?
Kutyasétáltatás vállalok a 10- 14 kerben. Az árat majd azután megbeszéljük miután tudom hogy hány kutyus lesz és hogy hova kell mennem. A méret mindegy de max.3 kutya egyszerre. Olyan kutyus csak egyedül jöhet aki tüzel vagy "vad". De ha ezt az elején nem közlik velem plusz költség lesz.
hétköznap 15:00-17:00- ig hétvégén pedig 08:30-17:00-ig :) Az ÁR kutyától-időtől függ.
15 éves gyerekre? :D
Még a csodálatos kutyadokinak sem adnám oda a kutyámat, hiszen semmit nem tud róla, nem ismeri, nem tudja mire hogy reagál, mitől fél, mit nem szeret.
Esélytelen hogy oda adnám csak sétára is vadidegennek, pláne nem egy gyereknek. Egy-két közeli barát, akiben megbízom, tudja kezelni a kutyát, ráadásképpen ismeri az én kutyámat is, rá rábíznám. De abból kiindulva hogy másnak nem fog engedelmeskedni (mert miért is engedelmeskedne ha nem ő a gazdája?!), így abszolút kizárt a dolog.
Ezzel nagyon maximum idősebb néniknél próbálkozhatsz, akik nem tudnak olyan sokat sétálni a kutyájukkal. Talán náluk lehetne esélyed.
Én biztos nem bíznám senkire a kutyámat!
Csúnya dolog embertársainkat NAV-al fenyegetni! Szégyelljétek magatokat ráadásul a kérdező még egy kisgyerek!!!
"tegyél ki szórólapokat a környéketeken, árat ne írj rá, úgy nem tudnak belédkötni"
Aztán amikor megsétáltattál egy kutyát, mondd a gazdinak, hogy ezerkettő lesz. Na ő viszont lehet, hogy beléd fog kötni :D
Azt a gazdát is megnézném aki egy vadidegen gyerekre bízza a kutyáját... Egyébként meg az az ember (akiből igen keveset találni itthon) aki fizetne is a kutyasétáltatásért, olyanra fogja bízni aki ért a kutyákhoz(nem, az hogy szét tudsz szedni két kutyát nem az), és felnőtt, tapasztalt nem mellesleg pedig nem olyan arrogáns a stílusa mint a tied.
Inkább menj el kertet rendbeszedni, azért hamarabb kapsz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!