S. O. S.! Mi lehet a kutyámmal? Meghalt?
Nem kell leszólni azt,aki vidéken nem tud azonnal állatorvoshoz juttatni egy állatot.
Mi 80 kilométerre lakunk Pesttől.Az itteni orvos nincs itt egész nap,legjobb esetben 18 óra körül ér ide.Nekünk nincs autónk,tömegközlekedés rossz.Akinek autója van,nem szállít kutyát vagy horror összegeket kér rövid útért is.
Volt,hogy Pestre vonatoztam fel beteg kutyával klinikára.
Ja és igen,internetünk az van :)
Pont erről beszélek.
Nem biztos hogy elég,ha telefonálgat valaki.
Talán ha idejében lett volna annyi eszed, hogy keresel egy cs*szett telefonszámot, és beviszed a kutyát, nem pedig GYIK-re írod ki, hogy vajon meghalt-e,akkor megmenthetted volna. A másik kutyád meg elszökött... Nézd, ezen nem tudok csodálkozni!
Sajnálom a kutyádat, nyugodjon békében..
Szegénykém... Legalább elaludt és nem szenvedett. Remélem tanultál az esetből. A kuytákra is vigyázni kell, akár egy kisgyerekre, kazánházba meg ilyen helyekre felügyelet nélkül nem mehet be, stb.
"Nem kell leszólni azt,aki vidéken nem tud azonnal állatorvoshoz juttatni egy állatot.
Mi 80 kilométerre lakunk Pesttől.Az itteni orvos nincs itt egész nap,legjobb esetben 18 óra körül ér ide.Nekünk nincs autónk,tömegközlekedés rossz."
Na én meg pont, hogy Budapesten lakom és itt is kész röhej, hogy mi megy! Belvárosi vagyok, de egy normális rendelő sincs a közelben!!! Komolyan az agyvérzés kerülget néha, egyfolytában elküldözgetnek máshova. Ez sincs, az sincs, ja meg az sincs, meg semmi sincs. Ja meg 40 perc odautazás után (egy agyonstresszelt kutyával) jöjjek vissza holnap (Anyád!). Kocsim nincs, beteg kutyával ugye kilométereket gyalogolni nem lehet, mármint hogy kézben vinni. Persze van egy drága hely itt a környéken jól felszerelve, de ott meg olyan tahó és pénzsóvár az orvos, hogy oda elvből nem viszem! Mikor vittem műteni a kutyámat, a város másik végébe villamosoztam vele, visszafele már taxival jöttünk. Van itt egy állatorvosi egyetem is 2 kerülettel arrébb, horror árakkal (CSAK a vizit kb. 6000 ft),egyszer vittem oda egeret, varratszedésnél meg kitépték a fél nyakát a kedves profi állatorvosok.
Úgyhogy igen, állatorvoshoz kell rögtön vinni a beteg állatot, de sajnos sokszor egyszerűen nincs hova! Azzal, hogy a doktor néni megméri a lázát, meg megállapítja, hogy "jól néz ki a kutya", nem vagyok kisegítve.
Tudom, hogy OFF, csak a miheztartás végett gondoltam leírom a tapasztalatokat....
38-as vagyok.
Megtörtént, ennyi, ez van, nem lehet visszacsinálni. Legközelebb már tapasztaltabb/okosabb leszel/lesztek, kész. Részvétem a kutyushoz :( Azért a másik még hátha megkerül, nem lehet, hogy a környéken húzódott be valakihez..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!