Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtunk egy kutyust, mit...

Találtunk egy kutyust, mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Találtunk egy labrador jellegű kutyust Pécsett, és nem tudom mit lehetne tenni. Én kollégista vagyok és nem tudom befogadni még ideiglenesen sem, és állítólag a menhelyen sem fogadták be (gondolom helyhiány miatt, de ennek még utánajárok). Jelenleg egy elhagyott épület környékén tartjuk, de szerintem , sokáig nem maradhat ott, azonkívül pénzem sincs arra, hogy gondozzak egy ilyen nagy testű kutyát. Viszont nagyon sajnálnám ha baja lenne neki. Esteleg volna valaki aki ideiglenesen be tudná fogadni, vagy ami még jobb otthont adna neki?
2009. szept. 15. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt a retriever fajtamentés, hívjátok fel őket, hátha tudnak segíteni.

[link]

2009. szept. 15. 09:03
 2/5 anonim válasza:

jelentsétek be az állatrendőrségen, hogy találtatok egy kutyát. netboard.hu ra tegyétek fel(fénykép) és minden kutyataláló oldalra.

Így nagyobb esély lesz arra, hogy meglesz a gazdája

2009. szept. 15. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A Misina állatmenhelyen (Pécs-Somogyon van, a 6-os útról kell megközelíteni, a városhatártól pár km-re balra) igenis befogadják a Pécsett talált kutyákat, csak ki kell oda vinni. Feltétlenül vidd oda, jó helye lesz, és valószínű gazdit is találnak neki. Írd majd meg, sikerült-e.)
2009. szept. 15. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Közben ha van rá lehetőséged és ápoltnak tűnik a kutyus, akkor csinálj pár plakátot, fénymásoljatok belőle 10-20 darabot, és szórjátok ki a környéken ahol találtátok, esetleg forgalmasabb helyeken is (buszmegálló, vasútállomás, főtér, hírdetőtábla, stb.

Néztétek már hogy van a tetoválás a fülében?

2009. szept. 15. 16:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos az történt, hogy valaki szólt az állatvédőknek (legalábbis remélem, hogy nekik) és elvitették... Karanténban van és meg fogja kapni az oltásait + majd ivartalanítják...
2009. szept. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!