Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy bemenjen...

Mit csináljak, hogy bemenjen a házába? Félek, hogy meg fog fázni!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálunk jelenleg -1fok van, havas eső esik, és nagyon hideg szél fúj. Na mármost az én kis lüke kutyám hol az udvar közepén csücsül, hogy a ház előtt fekszik a lábtörlőn(ami mellesleg elég vizes..). Szigetelt háza van, és ki is van neki bélelve, mégsem megy be. Szegény már teljesen el van ázva, és hideg a teste. Sosem csinált még ilyet máskor. Mindig be megy a házba. Félek, hogy meg fog fázni, vagy esetleg tüdőgyulladást kap... Vagy ha valóban fázna, akkor bemenne a házba?Mit csináljak szerintetek?

1éves keverék kutya egyébként, és mindig is kinti kutya volt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 14. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
majd bemegy ha fázik.
2013. márc. 14. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
az én kutyám is ezt csinálja. Most is kint ül a háza mellett a hóban. Most épp a hó esik. De pár perce még havas eső volt. Nyáron is ezt csinálja kint ül a zuhogó esőben. Csak ha villámlik meny dörög akkor szokott elbújni.
2013. márc. 14. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám ugyanilyen. Labrador keverék. Tavaly télen idén is már a hó belepte, ráfagyott de még mindig nem ment be. Na aztán amikor kitartó havazás volt, akkor feküdt ott le. Nyugi, nem fáznak ezek, majd ha esetleg fázik, csak belemegy
2013. márc. 14. 15:43
 4/5 Valletta ***** válasza:
Minden amit tehetsz, hogy megnézed, jó helyen van-e a ház, nem-e pont befúj a szél a házba, illetve hogy rálát-e a házból a fontos dolgokra, mint pl. az ajtó. Ezenkívül beteheted vacsorakor a tálját, kénytelen lesz bent megenni, és hátha leesik neki, hogy ott jobb.
2013. márc. 14. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vitted sétálni ilyen időben, akkor azt várta. Enyém is jól érzi magát akár hóesésben is, ha sétáról van szó. Engem persze zavart, hogy arcomba vágott a hó, de őt aztán semmi, csak egyszer rázta meg magát. Többnyire kint dekkol a háza előtt. Másfél éves, husky keverék.
2013. márc. 15. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!